- 14 Kasım 2021
- 673
- 548
- 34
-
- Konu Sahibi Hayatiminanlami3
Altta pozitifte yazıyor ya o yuzden kafam karışıyor,negatif mi tamamen simdiTestiniz negatif çıkmış
solda yazan referans aralığı, sağda olan sizin sonucunuz referans değerine göre 10dan düşük çıkmış yani negatifAltta pozitifte yazıyor ya o yuzden kafam karışıyor,negatif mi tamamen simdi
Ayy inanamıyorum ya panikten yerlerini karıştırmışsolda yazan referans aralığı, sağda olan sizin sonucunuz referans değerine göre 10dan düşük çıkmış yani negatif
Olur öyle bazenAyy inanamıyorum ya panikten yerlerini karıştırmışçok teşekkür ederim demeseydiniz gidene kadar kafamda davullar calacakti çok sağolun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunOlur öyle bazenpanik yapmayın gelen kan bir çok sebebe bağlı olabilir bazen enfeksiyonlardada bu şekilde kan gelebiliyor. İshal diyeti yapın, temiz beslenin probiyotik takviyesi alın, Allah dermansız dert vermesin pozitif bile olsaydı çözümü tedavisi var.
Kızlar gaita testi yaptırdım,hemogram falan yaptılar geçen yazmıştım isalle beraber kan gelmesi vardı,sonuçları doktora göstereceğim ama randevuma daha 1 hafta var,bilgisi olan yazabilirmi netten bakınca bır sürü şey çıktı karmaşık anlamadım korktum birazda ,bilen veya yaptıran varsa beni aydınlatsın nolurEki Görüntüle 3431611