Kızlar sol göğsümde ağrı ve sertlik var! :((

Doktora gittim kızlar kist vardı diğer göğsümdede şişlik varmış ki onu farketmedim bile stresten oluşan birşeymiş diğerinin içinde ki sıvıyı çekti enjektörle yani sizinde dediğiniz gibi korkulacak birşey yokmuş. :) Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. İnsanın hiç tanımadığı halde yanında olan birilerinin olduğunu bilmesi çom güzel bişey. Sevgiler

stres yapmamaya çalış gerçekten vücudumuzu sağlığımızı olumsuz etkiliyor bende yapıyordum eskiden ama şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum.sakinleşiyorum kendimi rahatlatacak müzikler dinliyorum.
sonuçların iyi çıkmasına sevindim.
iyi akşamlar...

doktora hemen git ihmal etme canım,hemen kötüye yorma umarım kötü bir şey yoktur
RABBİM YÜCE ALLAHIM ŞAFİ adının hürmetine şifa versin hepimize cemi cümlemize Amin

cok gecmıs olsun ramazan bayramından once ablamında gogsunde sertlık vardı genel cerrahı doktoruna gıttı ve ablamın kıtlesı amelıyatla alındı patolojıye gıttı ve raporu bozuk cıktı ve bır hafta sonra cerrah pasada gogsunu aldılar sımdıde kemoterapı goruyor sacları dokuldu sakın vakıt kaybetmeden doktora gıt derım ıyı aksamlar

Arkadaslar benimde 3 ay once tesatufen sol gogsumde kitle farkettim.Ultrason cektirdim sol gogsumde kitle cikmadi sag gogsumde kist cikti.3 ay gecti ve suan agrida var 27 yasindayim korkuyorum ben mi kafama takiyorum stresten mi oldu bu ara dugun islerinden dolayimi bilmiyorum yarin tekrar ultrasona gidicem cok korkuyorum

Arkadaslar benimde 3 ay once tesatufen sol gogsumde kitle farkettim.Ultrason cektirdim sol gogsumde kitle sol gogsumde cikmadi sag gogsumde kist cikti.3 ay gecti ve suan agrida var 27 yasindayim korkuyorum ben mi kafama takiyorum stresten mi oldu bu ara dugun islerinden dolayimi bilmiyorum yarin tekrar ultrasona gidicem cok korkuyorum

Bende aynı şekilde aldırmayı önerdiler hemfe hemen çünkü 4.5 cm ve bana aşrı yapıyor ameliyat yapıp dokuyu patolojiyr göndereceklermiş meme şeklimde bozukluk ve dikiş izi olur mu çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…