Şimdi şu an farkkettim yatınca dokunduğumda bir sertlik var ve ağrıyor kızlar kötü birşey olabilir mi kanser falan 30 yaşındayım şu an içimi inanılmaz bir korku sardı ne yapıcam ben hangi doktora gidicem dahiliye mi dr. gitmeyede korkarım ben şimdi çok kötü hissediyorum kendimi
gecmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur. Göğüsteki sertlik ağrıyorsa korkmayın dediklerini duymuştum içini ferahlatacaksa. Ama ne olursa olsun doktora git ihmal etme korkma da insallah bişey yokturŞimdi şu an farkkettim yatınca dokunduğumda bir sertlik var ve ağrıyor kızlar kötü birşey olabilir mi kanser falan 30 yaşındayım şu an içimi inanılmaz bir korku sardı ne yapıcam ben hangi doktora gidicem dahiliye mi dr. gitmeyede korkarım ben şimdi çok kötü hissediyorum kendimi
Odem olmasi icin bir neden var mi?
Adet donemin yaklasiyor mu mesela...
Bende cok pimpirikliyimdir, koltuk altimda, ense kokumde, kulagimin arkasinda, mememde kitle cikip durdu.
Sakinan goz hesabi sanirim ama hepsi yag bezesi cikti.
Sadece sakin ol, emin ol birsey cikmaz, cunku eger kanser olsa, mutlaka baska bir belirti verir.
Fakat her ne olursa olsun, biz ne desek bos, en kisa zamanda doktora git goster, sonra olumlu haberleri de buradan bize ver
Hemen olumsuz düşünmeyin.
% 90 fibrokistik hastalıktır.
Ama öyle bile olsa doktora gitmeniz gerek. Gitmeniz gereken branş gene cerrahi.
Hem 30 yaş rutin kontrollere başlamak için erken değil.
R
Adet dönemime daha çok var canım dokunduğumda sertlik var taş gibi bişey ve agrı yapıyor dokununca ailemden 3 kişiyi kanserden kaybettim korkuyorum
canım kötü düşünme hemen ben kanserde AĞRISIZ ele gelen kitle olur diye biliyorum muhtemelen kötü birşey degildir. ama sen yine de ihmal etme pazartesi git hemen doktora
20-30 yaş arasında fibroadenom sıklığı fazla, bende de var , zararlı değil eğer fibroadenomsa.. büyük ihtimal öyledir.. sınırları belli- lastik kıvamında olması gerekir..
Agriliysa problem degil diye biliyorum... Ama kesinlikle gecikmeden doktora git icin rahatlasin.
Hemen olumsuz düşünmeyin.
% 90 fibrokistik hastalıktır.
Ama öyle bile olsa doktora gitmeniz gerek. Gitmeniz gereken branş gene cerrahi.
Hem 30 yaş rutin kontrollere başlamak için erken değil.
Bende de fibrokistik değişim ve fibroadenom var. Prolaktinim de yuksek hepsini toplayinca sol mememde çok ağrım oluyor özellikle regl doneminde bicak saplaniyor sanki. Doktorumun ve radyoloji doktorunun dediğine göre çok çok normal. Dogum yap bebek emzir dedi hatta
Senede bir kez kontrol ettiriyorum mesela son kontrolde fibroadenom eklendi bir de koltukaltimda yag bezesi çıktı. Evet arkadaslarin dediği gibi ağrı varsa korkulacak birsey yok tabii gitmelisin de doktora ama içini rahat tut.
Valla 5 bayandan 1inde bu sorun var. Maalesef biyolojik sistemimizden kaynaklı. Bende de 3 yıldır var hele de regl dönemlerinde ne ağrı çektiğimi bi ben bilirim :) korkma muhtemelen kisttir
Geçmiş olsun...
aynı şikatele cuma günü doktora gittim. sertleşme ve ağrım vardı. kan tahlili ve ultrasonda baktı doktor.
stresten olabilir tahlillerinde hiç problem yok dedi. şimdi geçti çok şükür.
ertelemeden gidin, kafanız rahat etsin.
Aynı şikayetle doktora gittim doktorun ilk sorduğu "ağrı var mı?" var dedim tamam ozaman korkmuyoruz bi'bakalım dedi meğersem lenf bezim şişmiş iltihap için hap falan verdi. Bi'de ek olarak adet döneminde bazen böyle sıkıntılar oluyo dedi.
Kötüye yorma hemen, çok geçmiş olsun
Hepiniz çok teşekkür ederim , bugün Dr. gittim evet bir kitle var dedi , ağrı var dediğim halde bana "ailende meme kanseri" var mı diye sordu belki öylesine sordu bilmiyorum ama çarş. günü tekrar gideceğim ultrason için çok teşekkür ederim kızlar hepinize ayrı ayrı, Allah razı olsun yorumları okudukça rahatladım. Hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?