- 5 Kasım 2023
- 55
- 7
- 28
- Konu Sahibi heratoretto
Kızlar merhaba herkese Benim her ay ki düzenime göre bugün gecikmenin 6. Günüydü. Ovülasyon testi kullandım ilk kez ve çatlamayı bat a 8 gün kala gördüm ve dediğim gibi şuan 6. Gün geçti bat tan hala bişey yok. Konu açmıştım yine orada arkadaşlardan biri çatlamadan 14-15 gün sonra regl gelir demişti. Yani benim bat tarihi değişmiş oluyor buna göre. Bugün 14. Gün çatlamanın dün gece çok gaz sancısı çektim normalde de böyle bir sorunum var zaten gebeliğe yormadım ama ilacımı da içmek istemedim su torbası falan sabahı ettim ve bugün kan verdim. Sonuç negatif çıktı. Doktor söktürücü yazarım beta negatif gelirse demişti. Burada da kan da negatif görüp sonrasında pozitife döndü diyen birini okudum. Bence de yok gebelik zaten evde gebelik testi de yapmıştım 3 gün önce negatifti içim rahat etsin diye kan vermiştim o da negatif. Sizce ne yapmalıyım söktürücü kullanmalı mıyım? Normalde reglim sancıyla beraber gelir hepimiz ayırt ederiz zaten sancının regliden kaynaklı olduğunu az buçuk ama regl olacak gibi de hiç hissetmiyorum. Ne diyorsunuz kızlar ne yapmalıyım sizce?