• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar soğanı kürü ile hamile kalan varmı ve nasıl uygulaniyor acil yardım

eebrulii91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
271
481
53
Kızlar 1 buçuk senedir evliyim ve ilk 2 aydan sonra hiç korunmadim anne olmak istiyorum ve soğan suyu kurunu duydum nasıl uygulaniyor ne zaman yapmalıyım acil yardim

Kızlar 1 buçuk senedir evliyim ve ilk 2 aydan sonra hiç korunmadim anne olmak istiyorum ve soğan suyu kurunu duydum nasıl uygulaniyor ne zaman yapmalıyım acil yardim
Canim arama motoru ndan ibrahim saracoglunun sitesinde sogan kuru yaz orda ayrintisiyla çok güzel bilgiler var daha yardimci olur sana

Ben ve esimde 5 ay bebek icin ugrastik olmadi sonra kontrole gittim doktor enfeksiyon dışında sıkıntı yok dedi sonra 2 ay ara verdik ama sık sık enfeksiyon oluyordu o da Bebis sahibi olmamızı engelliyormus. Sonra her gün kanamalarım oluyordu doktor polip var dedi bende doğal nasıl çözüm bulurum diye araştırırken soğan kurunu keşfettim. Adetim den 10 gün önce başladım 7.gun adet oldum çok yoğun kanamam oldu 8 gün sürdü ertesi ay yapmadım sonra adetim gecikince test yaptım hamileymisim çok şükür. Soğan suyu mucizesi. Bebek sahibi olmak isteyenler Mutlaka deneyin bende ise yaradı

Back