• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar soğan yoğurt ile zayıflayın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi lovelyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lovelyy

Ziyaretçi
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım aslında devamlı kadın kulubune giriyordum,geçen günbir yakınım söyledi eşi akşamları beyaz soğan ama hani o kar gibi kabuklu soğanlar varya onlardan yiyormuş bir kasede yoğurt yanında çünkü yoğut soğanın acısını öldürür,gün içindede az yemek yiyince adam 5-6 kilo vermiş bir haftada bilmiyorum ama deniycem denedikten sonra sonuçları yazarım sizi seviyorum kendinize iyi bakın iyi günler...:1shok::1shok::1shok:kaydirigubbakcemile2

Pişmemiş soğan çok kokar cnm ya.Benim gibi soğan yemeyen bir eşinizde varsa bu yöntemi uygulamak pek mümkün değil.

Ben soğan suyu içiyorum kokusu %70 azalıyor.
Yinede paylaşımın için teşekkürler arkadaşım,başka arkadaşlarımızın işine yarayacaktır muhakkak.

enteresan yoğurtla soğanın zayıflattığını hiç duymamıştım canım sen dene bakalım inşallah sonuçlar güzel olur da bizde deneriz

tam uyku getiren 2 yiyecek uyku problemi olana tavsiye edilir..

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım aslında devamlı kadın kulubune giriyordum,geçen günbir yakınım söyledi eşi akşamları beyaz soğan ama hani o kar gibi kabuklu soğanlar varya onlardan yiyormuş bir kasede yoğurt yanında çünkü yoğut soğanın acısını öldürür,gün içindede az yemek yiyince adam 5-6 kilo vermiş bir haftada bilmiyorum ama deniycem denedikten sonra sonuçları yazarım sizi seviyorum kendinize iyi bakın iyi günler...:1shok::1shok::1shok:kaydirigubbakcemile2

yaw bir insan 5-6 kilo veremez bir haftada.

mümkün değil. ha bak şu olur, adam akşam yemeğini yemiş, sularını içmiş sonra da getir tartıyı hanım bir kilomuza bakak! dediyse, atıyorum tartıda 85 kilo gördüyse kendini!

yaw şişmanlamışız azıcık dikkat edek mantığı ile bu diyeti yapmışsa; aslında akşam yemeği yememiş oluyır... eh 1 hafta sonra tartıldığında

5 kilo verdim der!

e biz buna inancaz mı yani? verdiği maksimum 2 kilodur! o da normaldir akşam yemeklerini kesince...

Erkekler kadınlara göre daha çabuk zayıflıyo tamam ama bu kadarda değil ayrıca sadece yoğurt yemek zaten zayıflatıyo pis pis kokmaya gerek yok :D

geçenlerde tv.de bi diyetisyen söyledi yoğurdun içinde maya var oda şişmanlatır dedi yıllardır zayıflatır diye bildiğiniz yoğurt kilo yapıyor dedi bilemiyorum artık kime inananacağımıda şaşırdım bu diyet işleri ne zormuş böyle ben soğan suyu içiyorum ve faydasını gördüm

Her diyetisyenin dediği doğru mu Allah aşkına ya biri kahve kilo yapıyo der biri ekmek yasak der :D Yoğurt aşırı yenilmediği ve az yağlı olduğu sürece kilo vermede yardımcı bi besin

kıslar arkadaş zaten 2. ayda açmış başlığı birdahada uğramamış demekki sonuç yok her söylenede inanmamak lazım

ya ben artık neye inanıyorum biliyor musunuz?

aslında hiçbirşey tek başına kilo aldırmıyor yada verdirmiyor!

yani elma sirkesi yoğurt süt ekmek kahve vs.

misal siteye bakıyorum: aslında herkes bir şekilde diyet yaptığı için bunları da kullanmaya başlıyor, çaylar filan! eh sonra doğal olarak zayıflıyosun. yani bence etkileri yok!

giderek daha fazla böyle düşünmeye başladım!

Back
X