kızlar soğan kürü uygularken zamansız adet oldum

zanil

TATLI KOCAMMMMM
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Manisa
arkadaşlar 12. günüm soğan küründe ve ben adet oldum daha normal adet dönemiime 7-8 gün var bu ne demek şimdi normal mi?

arkadaşlarım görün beni:)

arkadaşlar 12. günüm soğan küründe ve ben adet oldum daha normal adet dönemiime 7-8 gün var bu ne demek şimdi normal mi?

soğan kürünü bende uygulamayı düşünüodum bu ay böyle yan etkileri varsa kullanmasammı ? sen yumurtlama içinmi kullanıodun*

soğan kürünü bende uygulamayı düşünüodum bu ay böyle yan etkileri varsa kullanmasammı ? sen yumurtlama içinmi kullanıodun*

yok canım benim solda 2 sağda 1 tane kistim var yumurtalığımda onun için içiorum 3 günüm kaldı ama bırakayım mı ki yan etkimi bunlar acaba

yok canım benim solda 2 sağda 1 tane kistim var yumurtalığımda onun için içiorum 3 günüm kaldı ama bırakayım mı ki yan etkimi bunlar acaba

hımmm geçmiş olsun... ben yumurtlama için kullanıcam soğan kürünün rahmi kalınlaştırıp inceltiği gibi bilgiler var senin bilgin varmı bu konuda

hımmm geçmiş olsun... ben yumurtlama için kullanıcam soğan kürünün rahmi kalınlaştırıp inceltiği gibi bilgiler var senin bilgin varmı bu konuda

15 günden fazla kullanıldığında rahmi incelttiğini okumuştum çok garipsedim adetimin erken gelmesini neyse vardır bundada bi hayır canım

yokmu böyle aranızda kür sırasında adet olan???

Soğan kürü kullanırken ara kanamaların olması normal diye duymuştum kisti atıyomuş vucüt.benim de kistim vae bende kullanmayı düşünüyorum adetinden ne kadar geçtikten sonra kullanmaya başladın??

bende kist için kullanmaya başladım arkadaşlar. yalnız bikaç yere sordum cvp alamadım aynı zamanda ilaç kullanıyorsanız bu kür zararlı mı? bilen varsa yardım etsin lütfen

Soğanın bi yan etkisinin olmadığını düşünüyorum.çünkü dr.lar allah soğanı kadının rahmi için yaratmış
adeta diyorlar geçmiş olsun allah şifa versin

Soğan kürü kullanırken ara kanamaların olması normal diye duymuştum kisti atıyomuş vucüt.benim de kistim vae bende kullanmayı düşünüyorum adetinden ne kadar geçtikten sonra kullanmaya başladın??

adetimin bittiği gün başladım 12. gün adet oldum canım bugun içmedim soğan suyu korktum:(

bende kist için kullanmaya başladım arkadaşlar. yalnız bikaç yere sordum cvp alamadım aynı zamanda ilaç kullanıyorsanız bu kür zararlı mı? bilen varsa yardım etsin lütfen

valla canım ben ilaç kullanmadım onun için bilemiyorum yanlış bilgilendirmeyeyim seni....

Soğanın bi yan etkisinin olmadığını düşünüyorum.çünkü dr.lar allah soğanı kadının rahmi için yaratmış
adeta diyorlar geçmiş olsun allah şifa versin

sağol canım bakalım bişiler bi farklıılk var ama iyimi kötümü bilemedim daha adetim biteli 12 gün oldu gene geldi nasılda yoğun ve çok ağrılı:(

canım ayn ı şey benım de başıma geldi
adetten sonra 7.gün başladım ve 7 gün sonra yani 15.gün adet oldum
hem de baya baya adet
doktoruma sormuştum devam edeyım mı diye küre
et demişti bana
ve bizim gibi bir çok kişi duydum
kistleri attığı söyleniyor ama ne kadar doğru bilemıyorum

Back