Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adete 13 gün kala pembesi kanama görüp sonra adet gecikmesi yaşayıp adet olaniniz var mı gebelik durumu oldu mu sorum şu adetliyken hamile kalan oldu mu... böyle bişey mümkün mü..
Bu dediğiniz ara kanama. Doktor beni muayene etmeden yumurtlama kanamasıdır değerlendir demişti öyle olabiliyormuş bir kaç ay denedim hamile kalamayınca başka doktorla ilerledim meğer polip varmış 2 tane onu aldılar o ara kanamalar geçti
Kızlar size bişey soracam yardım edin lütfen adete 8 gün kala pembemsi bir kan geldi bu kan gelmeden önce üç gün boyunca karnım çok ağrıdı ben apandis şüphelendim göbeğin etrfai çok ağrıyordu bu az kanamada gelince acaba üstüne mi gördüm dedim şuan adetim 2 gün gecikti test yaptım halen negatif...
Hayırlı geceler hanımlar 😔6 gündür adetim gecikti düzenli adet görüyorum adetime 8 gün kala pembesi akıntı geldi daha da gelmedi şimdik yine kanamam oldu iki saate bir geliyor bu normal mi bu kadar kanaması olan var mi