Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar size harika bir renk buldum

slm canım benim saç rengim biraz koyu çikolata karamel ama açılıyo.Üstüne bu rengi boyasam tutar mı ki

canım elimde alix koyu karamel var.Bu rengin içine sarı katsam acaba bu renk tutar mı

Ben açılmış saçın üstüne yaptığımda tuttu bu renk. Bu renk dikkatini çektiyse kumrallık barındrıyor. Çikolata kahve çok koyu bir renk. Ne kadar akmışta olsa, sarıyla koyu karamel karışımı garip olabilir. Koyu karamel boyasan muhtemelen çok açılmaz. Saçının resmini koysan belki yardım edebilirim.

Kızlar acil yardım((benim saçlarım röfleli bal köpüğü ve araları sarı ben bronz tenli olmama rağmen yakışmadı ben açık kumral istiorum
hangi boyayı alsam olur sizce...

kirazmevsimi doğru söylüyosun.Çikolata karamel koyu olur ama saçım o kadar yıprandı ki orielle açarsam biter.Ne yapmalıyım sence nasıl yavaş yavaş bu rengi yakalarım.Bu arada açık buğdayım yakışır mı ki

fotodaki renk karamele göre biraz küllü gibi..koyu karamel+ sarı karışımı bu rengi vermez..saçların da yeterince doreymiş ztn bence küllü boyamalısın ama tabii tek boyamayla bu renk olmaz gibi sanki:97:...

Son düzenleme:
Bende açık buğdayım, bana yakıştı ama bnim yüzüm çok beyaz. Birer ton açarak git diycem ama diplerin çıkınca açık renkte dipler çok açılıyor. Ne desem bilemedim. Sanırım stonebaby haklı, ben sarının üzerine yaptığım için böyle tutmuş olabilir. Ama küllü kumral ve sarı karışımıda olabilir bu renk. Evde yapılınca aynısı çıkmayabilir. Sen saçını açık kahveye veya fındık kabuğuna boyamayı denesene canım? o iki rengi tutturabilirsen açman daha kolay olur. Geçenlerde komşu kızı koyu kestane renk saçını sarıya boyadığını söyledi, saçları karamel oluyor. Önce bi bence fındığa boya, yada açık kahve... Biraz kırılsın çikolata karamelin. Saçının tam rengini görmediğim içinde pek birşey diyemiyorum.

canım benım sacımda suan palette büyülü kahve yanı acık bı renk deıl bende bal rengı gıbı acık bı ren ıstıorum açma işlemı yapmadan sarı renge boyarsam boya tutar mı acaba 1 cm de dip boyam geldı dip ve uçları farklı olmaz inş:44:

slm canım sana katılıyorum yavaş yavaş açmak lazım ben bugün loreal casting bal köpüğü aldım ne yapayım .acaba loreal koyu sarı doreye mi boyasam önce .

kızlar saçımda çikolatakaramel var ama akıyor ben aşağıdaki rengi istiyorum ama nasıl olabilir yeşillenir diye çok korkuyorum.Bal köpüğü aldım castingin sizce boyayla yavaş yavaş açsam nasıl olur Ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…