Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızımın doğum günü oluvak bir iki kişi belirsiz haber veririz dedi son iki gün ama hala haber vermediler ben sorsam hoş olur mu yoksa zaten gelmek mi istemiyor larcaizce
Kızımın doğum günü oluvak bir iki kişi belirsiz haber veririz dedi son iki gün ama hala haber vermediler ben sorsam hoş olur mu yoksa zaten gelmek mi istemiyor larcaizce
Sor teyit al, sonuçta ona göre pasta ona göre hazırlık yapılacak. Devir öyle döküp saçma devri değil çok pahalı her şey ve yiyecekler bozulur çöpe gider israf aynı zamanda. Bu tarz şeyler de masraflı oluyor yani. Az kişi gelecekse ona göre hazırlanırsın
Bu ne demek? Hatalı yazılmış kelime ama çözemedim de
Doğum günü partisinde bir iki kişi fazla, bir iki kişi eksik bir önemi olmaz ki. Düğün gibi bir organizasyon değil illa net sayı olması gereken. Ama sormakta da bir sakınca yok tabi.
Bu ne demek? Hatalı yazılmış kelime ama çözemedim de
Doğum günü partisinde bir iki kişi fazla, bir iki kişi eksik bir önemi olmaz ki. Düğün gibi bir organizasyon değil illa net sayı olması gereken. Ama sormakta da bir sakınca yok tabi.