Kızlar sizce

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
Kızımın doğum günü oluvak bir iki kişi belirsiz haber veririz dedi son iki gün ama hala haber vermediler ben sorsam hoş olur mu yoksa zaten gelmek mi istemiyor larcaizce

Yarın şu saatte yapıyoruz gelecek misiniz diye mesaj at. Gelmiyorlarsa da kendi başınıza yapın.

Artık abartı partiler çok cringe.

Aslı Enver ne güzel normal bi pasta alıp kutladı herkes çok takdir etti. Ben de öyle yapıcam 😇

yoo neden ayıp olsun bence. bana sorulsa normal karşılarım. bu zamana kadar dönüş yapmamaları ayıp 😂

Kızımın doğum günü oluvak bir iki kişi belirsiz haber veririz dedi son iki gün ama hala haber vermediler ben sorsam hoş olur mu yoksa zaten gelmek mi istemiyor larcaizce
Sor teyit al, sonuçta ona göre pasta ona göre hazırlık yapılacak. Devir öyle döküp saçma devri değil çok pahalı her şey ve yiyecekler bozulur çöpe gider israf aynı zamanda. Bu tarz şeyler de masraflı oluyor yani. Az kişi gelecekse ona göre hazırlanırsın

Yarın şu saatte yapıyoruz gelecek misiniz diye mesaj at. Gelmiyorlarsa da kendi başınıza yapın.

Aslı Enver ne güzel normal bi pasta alıp kutladı herkes çok takdir etti. Ben de öyle yapıcam 😇
Kızım 7 yaşında ilk defa böyle bir parti kutluyacaz organizasyonlu çok istiyordu .
Bir daha girismem herhalde

Kızım 7 yaşında ilk defa böyle bir parti kutluyacaz organizasyonlu çok istiyordu .
Bir

Bu ne demek? Hatalı yazılmış kelime ama çözemedim de 😂

Doğum günü partisinde bir iki kişi fazla, bir iki kişi eksik bir önemi olmaz ki. Düğün gibi bir organizasyon değil illa net sayı olması gereken. Ama sormakta da bir sakınca yok tabi.
Ay kusura bakmayın bende çözemedim acele yazdım 🙈

X