- Konu Sahibi zeynep1993
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin olmamakla birlikte pik gibi ya da yarın pik olucak gibi akintin oldu muAdetim bitti ve 11.nci gündeyim. Sizce yumurtlama olmuş mu?
Canim son iki gundur boyle uzayan bir akintim oldu, fakat bugun normal bi akinti.Emin olmamakla birlikte pik gibi ya da yarın pik olucak gibi akintin oldu mu
Uzayan akıntı yumurtlama akıntısı oluyo canım bildiğin yumurtanın beyazı gibiCanim son iki gundur boyle uzayan bir akintim oldu, fakat bugun normal bi akinti.
Akinti nasil olmasi gerek?
Her ikisi de aynı renkte çıkmış ilk bı soluk gibi geldi ama sonuç olarak ikisi de soluk pik gibi duruyo. Yumurtlama akintisi uzayan şeffaf bı yapıda olur yumurtlama bitiminde de sivilasir normal akıntıya döner.Canim son iki gundur boyle uzayan bir akintim oldu, fakat bugun normal bi akinti.
Akinti nasil olmasi gerek?
Bugun uzayan seffaf bi akintim yok canim, normal akintiya donustu, ama dedigin gibi test pik gibi duruyor. Bilemedim, acaba kacirmis olabilir miyimHer ikisi de aynı renkte çıkmış ilk bı soluk gibi geldi ama sonuç olarak ikisi de soluk pik gibi duruyo. Yumurtlama akintisi uzayan şeffaf bı yapıda olur yumurtlama bitiminde de sivilasir normal akıntıya döner.
Tesekkur ederim yorumladigin icin canimUzayan akıntı yumurtlama akıntısı oluyo canım bildiğin yumurtanın beyazı gibi
Çatlama olduğu için zaten akıntı notmale donuyo daha sıvı oluyo değerlendirdikten bu günleri neden kaçırasin bide testte pik duruyo bence yumurtlama olmuşBugun uzayan seffaf bi akintim yok canim, normal akintiya donustu, ama dedigin gibi test pik gibi duruyor. Bilemedim, acaba kacirmis olabilir mi
Birden fazla yumurta olunca oyle oluyo bende ilac kullan digimda iki yumurtam gelistigindeKizlar bende bu yumurta akı kıvamındaki akıntı tahmini yumurtlama gününde başladı ve sonrasında da dört gün beş gün devam etti o neden olmuş olabilir
Pik bence canim bugunle birlikte sonraki 2-3 gunu degerlendirAdetim bitti ve 11.nci gündeyim. Sizce yumurtlama olmuş mu?
Tamam canim, tesekkur ederimPik bence canim bugunle birlikte sonraki 2-3 gunu degerlendir![]()
Evet canim pikten ve sonraki 2 gunu degerlendirin diyorlarKizlar çatlamam olmuş degil mi?
Bugunu de degerlendirmem gerek?
Bence olmuşKizlar çatlamam olmuş degil mi?
Bugunu de degerlendirmem gerek?