• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce yumurtlama olmuş mu?🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynep1993

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
297
16
298
Danimarka
Adetim bitti ve 11.nci gündeyim. Sizce yumurtlama olmuş mu?

Eklentiler

• 20220210_153859.webp
    20220210_153859.webp
    140 KB · Görüntüleme: 70
Canim son iki gundur boyle uzayan bir akintim oldu, fakat bugun normal bi akinti.
Akinti nasil olmasi gerek?
Her ikisi de aynı renkte çıkmış ilk bı soluk gibi geldi ama sonuç olarak ikisi de soluk pik gibi duruyo. Yumurtlama akintisi uzayan şeffaf bı yapıda olur yumurtlama bitiminde de sivilasir normal akıntıya döner.

Her ikisi de aynı renkte çıkmış ilk bı soluk gibi geldi ama sonuç olarak ikisi de soluk pik gibi duruyo. Yumurtlama akintisi uzayan şeffaf bı yapıda olur yumurtlama bitiminde de sivilasir normal akıntıya döner.
Bugun uzayan seffaf bi akintim yok canim, normal akintiya donustu, ama dedigin gibi test pik gibi duruyor. Bilemedim, acaba kacirmis olabilir miyim🤦‍♀️

Bugun uzayan seffaf bi akintim yok canim, normal akintiya donustu, ama dedigin gibi test pik gibi duruyor. Bilemedim, acaba kacirmis olabilir mi
Çatlama olduğu için zaten akıntı notmale donuyo daha sıvı oluyo değerlendirdikten bu günleri neden kaçırasin bide testte pik duruyo bence yumurtlama olmuş

Kizlar bende bu yumurta akı kıvamındaki akıntı tahmini yumurtlama gününde başladı ve sonrasında da dört gün beş gün devam etti o neden olmuş olabilir

Kizlar bende bu yumurta akı kıvamındaki akıntı tahmini yumurtlama gününde başladı ve sonrasında da dört gün beş gün devam etti o neden olmuş olabilir
Birden fazla yumurta olunca oyle oluyo bende ilac kullan digimda iki yumurtam gelistiginde

Back