- Emoji Skoru
- 256
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Mavilim001
-
Ben göremiyorum malesefHayalet şeklinde bir şey görüyorum ama sizde görüyor musunuz? İlk 10dk da kuruma çizgisi oluşur mu?
Eki Görüntüle 3434820
Çok belli olmuyor fotğrafta
Bende çok zor seçiyorum aslında o yüzden emin olamadım da.. 10dk da kuruma çizgisi olur mu peki?Ben göremiyorum malesef
Kuruma çizgisi genelde bi yarım saat sonra falan oluyo bence ilk idrarla falan yarın tekrar deneyin. Adetiniz gecikti mi?Bende çok zor seçiyorum aslında o yüzden emin olamadım da.. 10dk da kuruma çizgisi olur mu peki?
Yok gecikmedi aslında 4gün var ama göğüs hassasiyetim var baya. Bir önce ki gebeliğimide göğüs hassasiyetiyle anlamıştım, o yüzden erken yaptım birazKuruma çizgisi genelde bi yarım saat sonra falan oluyo bence ilk idrarla falan yarın tekrar deneyin. Adetiniz gecikti mi?
Haklısınız sanırım bekleyeyim biraz. Hayırlısı olsun diyelim artıkgenelde adet 1 hafta- 10 gün gecikmeden test önermezler çünkü pozitif çıksa bile adet görebilirsin yani kimyasal gebeliğe dönüşebilir. Ben çizgi göremedim ama adet gecikince belki çıkar
Kac gün geciktin canim erken gebelik testi dene bi de ben 4 tane yaptim emin olmak icin beklemiyordumBende çok zor seçiyorum aslında o yüzden emin olamadım da.. 10dk da kuruma çizgisi olur mu peki?
Gecikmedim aslında 4gün varKac gün geciktin canim erken gebelik testi dene bi de ben 4 tane yaptim emin olmak icin beklemiyordum
Bende reglimin geciktigi ilk günde cikti şok oldum bozuk sanip evdeki testlerin hepsini yaptim sonra eczaneye gidip bu kasetlerdende aldim onlarda pozitif ciktiGecikmedim aslında 4gün varsizde çizgi çıktı mı?
Yaa çok sevindim, hayırlı olsunBende reglimin geciktigi ilk günde cikti şok oldum bozuk sanip evdeki testlerin hepsini yaptim sonra eczaneye gidip bu kasetlerdende aldim onlarda pozitif cikti
çizgi var ben görüyorum hergün ilk idrarla test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin inşallah güzel sonuçlar alırsınHayalet şeklinde bir şey görüyorum ama sizde görüyor musunuz? İlk 10dk da kuruma çizgisi oluşur mu?
Eki Görüntüle 3434820
Her gebelikte gogus hassasiyeti olmuyorYok gecikmedi aslında 4gün var ama göğüs hassasiyetim var baya. Bir önce ki gebeliğimide göğüs hassasiyetiyle anlamıştım, o yüzden erken yaptım biraz
Bir şey görünmüyor canım negatifHayalet şeklinde bir şey görüyorum ama sizde görüyor musunuz? İlk 10dk da kuruma çizgisi oluşur mu?
Eki Görüntüle 3434820
Ya ilk gören siz oldunuzçizgi var ben görüyorum hergün ilk idrarla test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin inşallah güzel sonuçlar alırsın
En soldaki negatif ama diğerlerinde silik çizgi var. Boş durmuyor sanki. Tarihleri nedir tam olarak? Lekelenmenin tarihine bakarsak yerleşme kanaması değil canım. Ama illa da yerleşme kanaması olmuyor zaten. Enfeksiyon olmasın?Bende yaptım artımed testi aldım en son negatif çıktı diğerlerini 3 gün önce yaptım kuruma çizgisi midir sizce adetime 2 gün var 14 gün önce sadece peçeteye gelecek şekilde lekelenmem oldu sonra 10 güne yakın aşırı derecede bel ağrım var inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?