Kızlar sizce var mı çizgi?

Mavilim001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
256
Puanlar
103
Hayalet şeklinde bir şey görüyorum ama sizde görüyor musunuz? İlk 10dk da kuruma çizgisi oluşur mu?

Çok belli olmuyor fotğrafta

Bende çok zor seçiyorum aslında o yüzden emin olamadım da.. 10dk da kuruma çizgisi olur mu peki?
Kuruma çizgisi genelde bi yarım saat sonra falan oluyo bence ilk idrarla falan yarın tekrar deneyin. Adetiniz gecikti mi?

genelde adet 1 hafta- 10 gün gecikmeden test önermezler çünkü pozitif çıksa bile adet görebilirsin yani kimyasal gebeliğe dönüşebilir. Ben çizgi göremedim ama adet gecikince belki çıkar

Kuruma çizgisi genelde bi yarım saat sonra falan oluyo bence ilk idrarla falan yarın tekrar deneyin. Adetiniz gecikti mi?
Yok gecikmedi aslında 4gün var ama göğüs hassasiyetim var baya. Bir önce ki gebeliğimide göğüs hassasiyetiyle anlamıştım, o yüzden erken yaptım biraz

genelde adet 1 hafta- 10 gün gecikmeden test önermezler çünkü pozitif çıksa bile adet görebilirsin yani kimyasal gebeliğe dönüşebilir. Ben çizgi göremedim ama adet gecikince belki çıkar
Haklısınız sanırım bekleyeyim biraz. Hayırlısı olsun diyelim artık

Bende çok zor seçiyorum aslında o yüzden emin olamadım da.. 10dk da kuruma çizgisi olur mu peki?
Kac gün geciktin canim erken gebelik testi dene bi de ben 4 tane yaptim emin olmak icin beklemiyordum

Gecikmedim aslında 4gün var sizde çizgi çıktı mı?
Bende reglimin geciktigi ilk günde cikti şok oldum bozuk sanip evdeki testlerin hepsini yaptim sonra eczaneye gidip bu kasetlerdende aldim onlarda pozitif cikti

Bende reglimin geciktigi ilk günde cikti şok oldum bozuk sanip evdeki testlerin hepsini yaptim sonra eczaneye gidip bu kasetlerdende aldim onlarda pozitif cikti
Yaa çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Yok gecikmedi aslında 4gün var ama göğüs hassasiyetim var baya. Bir önce ki gebeliğimide göğüs hassasiyetiyle anlamıştım, o yüzden erken yaptım biraz
Her gebelikte gogus hassasiyeti olmuyor
Ilkinde goguslerime dokunamiyordum
Ikincisinde ise goguslerimde en ufak belirti yoktu
Sadece kan testine guven derim
Belirtiler yaniltici olabiliyor
4 gun oncesi ise erken
Tam regl gunu testi tekrarla derim

Bende yaptım artımed testi aldım en son negatif çıktı diğerlerini 3 gün önce yaptım kuruma çizgisi midir sizce adetime 2 gün var 14 gün önce sadece peçeteye gelecek şekilde lekelenmem oldu sonra 10 güne yakın aşırı derecede bel ağrım var inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Eklentiler

• B488B0EB-FC01-41B3-A374-350E55246AEA.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 36
En soldaki negatif ama diğerlerinde silik çizgi var. Boş durmuyor sanki. Tarihleri nedir tam olarak? Lekelenmenin tarihine bakarsak yerleşme kanaması değil canım. Ama illa da yerleşme kanaması olmuyor zaten. Enfeksiyon olmasın?

en sağdaki ve onun yanındakini 24 ne yaptım diğerini dün yaptım ama artımed testini pek iyi demiyorlar psikolojik olarak aşırı taktım sürekli yorumları okuyorum böyle çıkıpta hamile olan kişiler vardı olmayanlar da var 2 gün nasıl geçerse artık regl olmazsam kan testi vereceğim direk

Aşırı derecede bel ağrım var birde baş ağrım sürekli oluyor başka belirti yok zaten belirti yerine de girer mi onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…