kızlar sizce uyumlu olmuş mu?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
369
173
Sizce uyumlu olmuş mu nasıl kombinlyeblirim

Sıcaksa üstteki ceketi giyme bari .Soğuksa renkleri değiştir.İmkanlar dahilindeyse yapacak bişey yok.

Sıcaksa üstteki ceketi giyme bari .Soğuksa renkleri değiştir.İmkanlar dahilindeyse yapacak bişey yok.
Canım hangi renk giyebilirim içime? Ya da nasıl giyebilitim altimdaki beyaz pantolon başörtülü olduğum için yardim edersen

Beyaz pantolon çok sırıtmış bence renkler pek uyumlu gelmedi açıkcası

Kötü olmuş. Bir kere içindeki sarı tunik, ceketten uzun olmamalı. Renkler de uyumlu değil. İçteki sarı tuniğin yerine bir gömlek falan giysen daha iyi olur.

Teşekkürler ama hangi renk pantolon giymrliyim

Kötü olmuş. Bir kere içindeki sarı tunik, ceketten uzun olmamalı. Renkler de uyumlu değil. İçteki sarı tuniğin yerine bir gömlek falan giysen daha iyi olur.
Hangi ren pantolon gitmeli gömlek hangi renk olmali

canım yanlış anlama ama bedenine uygun değil
renkten öte olarak göz rahatsız edici bir giyiniş
üstündeki trenckot olmamış kücük olmuş alttan da onun çıkması da kötü pantolonun rengi de kesimide

Canım başörtülü olduğum için uzun tunik giyiyorum

O zaman en üste giydiğin parça en uzun olsun, alttan çıkınca çok çirkin görünüyor. Kısa giy demiyoruz, üstteki uygun değil.
O ceketi giymeyeyim o zaman örnek resimler için tesekkur ederim ama ceketi bir turlu elimde olan kıyafetle kombin yapamadi

O ceketi giymeyeyim o zaman örnek resimler için tesekkur ederim ama ceketi bir turlu elimde olan kıyafetle kombin yapamadi
Ceket zor bir parça. Rengi de her tonla uyumlu değil. Ceket tarzı parçalarda daha kolay kombinlenen renkleri tercih etmelisin. Siyah beyaz gibi. Mesela ceketin beyaz olsa bu kadar sırıtmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…