• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce ümitlenmeli miyim?

pohcayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
248
136
33
25
Kızlar geçen ay adetliyken klomen kullandım. 3 yumurtam oldu. 26 sında çatlatma vurdum. Dün test yaptım çok silik çıktı. Bugün kan verdim 1.20 negatif çıktı. Kontrole girdim alttan ultrasonla baktı. Kist vs hiç bir şey yok temiz. Doktor ümitlenmeni istemem ama rahim duvarı çok güzel hazırlamış kendini gebelik için dedi. Belki geç döllenme olabilir dedi :) çok sevindim ama bir yandan da üzülmek istemiyorum burda herşeyimizi paylaşıyoruz sizce mümkün olabilir mi bu sekilde başınıza geleniniz var mı bir fikir verin bana 💜

Kızlar geçen ay adetliyken klomen kullandım. 3 yumurtam oldu. 26 sında çatlatma vurdum. Dün test yaptım çok silik çıktı. Bugün kan verdim 1.20 negatif çıktı. Kontrole girdim alttan ultrasonla baktı. Kist vs hiç bir şey yok temiz. Doktor ümitlenmeni istemem ama rahim duvarı çok güzel hazırlamış kendini gebelik için dedi. Belki geç döllenme olabilir dedi :) çok sevindim ama bir yandan da üzülmek istemiyorum burda herşeyimizi paylaşıyoruz sizce mümkün olabilir mi bu sekilde başınıza geleniniz var mı bir fikir verin bana 💜
Sonucunda olumsuzla karsilasirsan darmadagin olmadan ümitlen bence. Olumsuz seyler düşünme. Mutlu hisset dua et. Hayirlisi olsun insallah.

Dunku testin fotografini atar misiniz?

Ayarında ümitlenelim :)
Ben de bekliyorum 18inde test yapıcam, iğneden sonra. Ama bilmiyorum tek yumurtam vardı zaten o yüzden çok umutlanmıyorum da içimde bir yandan, ama kesin negatifi görünce mutsuz olucam :)) Bu durumun kendini hazırlaması da pek olmuyor heralde. İnşallah hamilesindir :KK76::KK36:

Back