Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar adet gunum 3 gun gecti belirtisi dahi yok ama biz cocuk yapmaya karar verdik ve bgun ilk defa korunmasiz birlikte olduk ama adet olmama cok az var sizce tutarmi
Cnm korunuyorduk yani edatim hamile oldgum icin gecikmedi sebepsiz bi gecikme yani gelemsi gerekiyor ama gelmedi ve esimle korunmadan iliskiye grdik hamile kalirmiyim
Cnm korunuyorduk yani edatim hamile oldgum icin gecikmedi sebepsiz bi gecikme yani gelemsi gerekiyor ama gelmedi ve esimle korunmadan iliskiye grdik hamile kalirmiyim
. Ilk defa korunmasız birlikte olduğunuz için heves etmiş olman doğal cnm ama hamile kalman pekte kolay görünmüyor eğer bebek düşünüyorsan yumurtlama takvimini araştırman gerek o günlerde ilişki yaşanacak daha sonra gebelik varmı die bekliceksin örn 28günde bir adet oluyorsan adetinin başladığı ilk günden başlayarak 14gün say o günler muhtemel yumurtlama dönemlerin iki günde bir ilişki olursa ve sağlıklıysan ve Allah nasip ettiyse olur cnm kadın ayda 1kez yumurtlar bilgineee
Ama bi ihtimalde yokmu cok heveslendim ama Allah cocuk nasop etsinde smdi tutmssada yumurtlama doneminde tutabilir sadece merak ettim olablirmi dye[/QUOTE