- Konu Sahibi buse yilmaz
-
Zaten hemen arkadaslarin ustine atilir suc..normal erkek savunmasi istekızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s
bende oyle düşünüyorum ama işde bilmiyorum o kadar saçma bir durumdayım ki anlatamam.sEvet aldatıyor
Lütfen bu kadar gözü kapalı olma
Ne sakalasmasi ya
ailesiyle konusıyım diyorum ama bu sefer olaylar iyice karısıcak diye korkuyorumZaten hemen arkadaslarin ustine atilir suc..normal erkek savunmasi iste
Kabullenin artik bu durumu yakalamissin iste kimbilir evlenince neler yapar bu adam gozu senden baska kimseyi gormemesi laxim sozlusunuz sonuctabende oyle düşünüyorum ama işde bilmiyorum o kadar saçma bir durumdayım ki anlatamam.s
5 seneden beri konusuyoruz yapıcagı aklımın ucundan bile gecmezdi ona o kadar güvenim vardı ki o mesajdan sonra aklımda soru işaretleri var iş iyice ciddiye biniyo ne yapıcagıımıda bilemedim .sŞüphe ile olmaz. .
Evlilik güven işidir. .
Ya bnlar o kadar komik yaratiklar kibende oyle düşünüyorum ama işde bilmiyorum o kadar saçma bir durumdayım ki anlatamam.s
5 seneden beri konusuyoruz yapıcagı aklımın ucundan bile gecmezdi ona o kadar güvenim vardı ki o mesajdan sonra aklımda soru işaretleri var iş iyice ciddiye biniyo ne yapıcagıımıda bilemedim .s
İnsan olmaz bunlardan had erkk milleti boyu devrilsin hepsinin5 seneyi çöpe attı ailesi o kadar iyi insanlarki namazında niyazında insanlar yapıcagıı aklımın ucundan bile gezmezdi işde dediğim gibi seytan dürttü sanki beni .s de baktımm normalde elime bile sürmem telefonunu
öyle deme kız silah dayamışlardırYa bnlar o kadar komik yaratiklar ki
Ben aldatildigimi öğrendim senin gibi
Arkadaşım ısrar etti o kızla konusmami dediseninki de o hesap
Başka şeyler için de zorla yapcan demislerdir dimi yoksa benimkinin bi suçu yokköyle deme kız silah dayamışlardır
Annedini karistirma temelli sogur araniz kendi aranizda halledinannesiyle konussam mı diye diye düşünüyorum ama sizce ortalık birbirine girer mi ki .s
aslaaaBaşka şeyler için de zorla yapcan demislerdir dimi yoksa benimkinin bi suçu yokk
Allahm yarabbmm
Girsin bi zahmet evlenince de aldatır seni bu adam zaten şu an da aldatıyor çok yüksek bi ihtimalleannesiyle konussam mı diye diye düşünüyorum ama sizce ortalık birbirine girer mi ki .s
kendi aramızda konustuk zaten savunmaya geciyor elimde kanıtım bile var ama sakasına arkadaslarla takıldık diyor işde.Annedini karistirma temelli sogur araniz kendi aranizda halledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?