kızlar sizce sevinmelimiyim?

esra_beren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
70
2
4 aydır bebek istiyoruz.ve bu ay adetten 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı.dün adet günümdü ve adet olmadım :KK70: testi baska marka alarak tekrar yaptım yıne silik ancak dün yaptıgımdan biraz daha rengi koyulasmıştı.ve bugun hala adet olmadım sabah tekrar yıne baska bir markayla test yaptım yıne tamamen koyu değil ama öncekılerin en kyusuydu yani bugun dahada koyulaştı. galiba hamileyim ama hala inanamıyorum.emin olamıyorum.bugune kadarda adetlerim çok düzenli hatta saatini bile şaşmıyordu...

4 aydır bebek istiyoruz.ve bu ay adetten 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı.dün adet günümdü ve adet olmadım :KK70: testi baska marka alarak tekrar yaptım yıne silik ancak dün yaptıgımdan biraz daha rengi koyulasmıştı.ve bugun hala adet olmadım sabah tekrar yıne baska bir markayla test yaptım yıne tamamen koyu değil ama öncekılerin en kyusuydu yani bugun dahada koyulaştı. galiba hamileyim ama hala inanamıyorum.emin olamıyorum.bugune kadarda adetlerim çok düzenli hatta saatini bile şaşmıyordu...

elle
canim benim adetlerimde dedigin gibi saati bile sasmadan gelirdi..ama bu ay bi gariplik vardi ve gelmedi:))))iki gunde gecince gittim test yaptirdim ve hamileyim..eger sende benimki sekmez hic diyorsan kiii kisi anliyo zaten kendinden git bi test yapptir yarin bence...sanirim hamissin sen deee:)

hayirlisi bakalim

kızlar dün kan testi yaptırdım ve hamileyim.4 haftalık :KK70:
Allah isteyen herkese versin ve bana bu duyguyu 2. kez yaşatan Allahıma şükürler olsun.

kızlar dün kan testi yaptırdım ve hamileyim.4 haftalık :KK70:
Allah isteyen herkese versin ve bana bu duyguyu 2. kez yaşatan Allahıma şükürler olsun.

RABBIM HAYIRLISII VE SAGLIKLA versın ınsallah benım ıcınde dua edermısınız bende bat 1 aralık bakalım nolcak

Mrb arkadaşlar, benim adet döndüm 30 gün olmasına rağmen 18 ekim son adetim henüz olmadım, idrar testi yaptım negatif çıktı. 10. günü bekliyorum ki kan testi için, 2 senelik evliyim ilk defa bu kdr gün geçti. Umutlanmak istemiyorum ama normal mi bu durum kafam da karışık...

X