Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sizce renk tutar mı???

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Çanakkale
Selam kızlar we iyi bayramlar hepinizee (:
sizlere birşey sormak istiyorum..
saçım kestane renkli şuan ama sıkılmaya başladım diplerindende geldi zaten.rengini deiştirmek istiyorum.,
açık karamel yapsam sizce tutarmı?? rengim şuan koyu olduğu için tam istediğim açıklığı elde edemem zaten ama şmdiki renginden açık olsun istiyorum.
oreallede açma işlemini kullanmak istemiyorum zaten kuaförümde bana bunu uygulamak istemediğini söyledi saçlarım yıpranacağından ve zorlu olduğundan.
kendim evde boyayadabilirm.anlıyorum az çok:)
açık karamelle açık bir renge ulaşabilrmiyim sizce ne dersiniz??
şimideden sağolun öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

canım saçın ne kadar koyu resim koysaydın daha iyi yarsdımcı olurdum.ama açık karamel tutmaz iki üç boyamada anca açılmaya başalr rengin ultra açıcılı boyaları deneyebilirsin palettenin ultra açıcılı büyülü kahvesi var ben onu kullanmıştım

boya olan yerler aynı şekilde kalır uçlar açık olur canım, ultra açıcılı boyalarla da boyasan palette deluxe ile de boyasan bu değişmez. Hatta bu açıcılı boyalar saç diplerini iyice açacaktır renk farkı olacaktır. Ancak kendim yapabilirim diyorsan önce saçlarını belki palette blond ile diplere değdirmeden 1-2 ton açmayı deneyebilirsin. Ondan sonra boya yapabilirsin sanırım sen gene de kuaförüne sor.

Back