kizlar sizce normal mi?

yesim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
106
0
kizlar 7 haftalik hamileyim benim 3 gündür arada bir koyu sari lekem geliyor ama asinti yok sade hafif kasik agrim oluyor arada hamileliktete kasik agrisi normalmis.az önce yapiskan sari lekem geldi acaba bu ne olabilir?

canim kasik agrisi normal ama koyu ren akintin icin bence hemen doktorunu ara ve sor... merak edilicek bisey yoktur buyuk ihtimal ama yine de dusuk tehlikesine karsi doktora danisman lazim

idrar yollarında galiba bir rahatsızlığın var hemen gitmelisin bence muayeneye yoksa ileride ağrıların artabilir canım....
bu arada hayırlısı olsun canım...

sagolun kizlar az öncede agrim yoktu aksamleyin ama yesilimsi uhu gibi yapisik leke geldi cok az.herhalde enfeksiyon yada iltihap mi diyorlar bebege zarar verir mi?

artik yarin hastaneye giderim ama sizce kötü mü?

koyu sarı derken akıntının yoğunluğunu mu kastettin? eğer yoğun ve sarıysa sorun yok cnm. ayrıca kötü koku yoksa da sorun yok. kahverengi lekelerden ve kanamadan korkacan. bir de mantar enfeksiyonuna karşın kokulu koyu renkli akıntıdan. sarı akıntı gebelik akıntısıdır; benim başından beri yoğun sarı renkte geliyor. ilk haftalarda sümüksü bir akıntım da olmuştu hepsi normalmiş. ayrıca iltihap da olsa tedavisi var düşük falan sakın aklına getirme. düşükte kan oluyor.

canim cok sagol moral oldu.yanma kasinti ve pis koku yok sadece iki dfa bir koyu sari birde acik yesil geldi ama sivi gibi degil uhu gibi ayni.ped icine almiyor akintiyi .insallah dedigin gibi sorun olmaz.son iki gündür cok su iciyorum acaba iltihap vardida disari mi atiyor diye düsünüyorum.sizi haber ederim sonuctan iyi geceler

kızlar bende 6 hafatalık hamileyim iltihaplı yeşil mantar akı ntım var doktora gittim yanlızca temizledi ve fitil verdi çok korkuyorum allahıma emanet..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…