KIZLAR SİZCE NE YAPNALIYIM ?

ssymkrcy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
57
63
Kızlar dün akşam kan verdim ve tamam BHCG 114 çıktı fakat bi muayne olamadım gebeliğim normal mi yoksa başka gebelikmi bilemiyorum ilk hamileliğim ilk çocuk ve ben pek bilgili değilim bu konular doktor alttan muayne olucaksın dedi acildeydik öyleymiş orda ben kabul edemedim içeride bağıranlar falan vardı aşırı stres oldum bi ara baygınlık geçiricektim kadın doğurdu doğurucak neredeyse ben doğurmıcam diye yıktı hastaneyi olaylar olaylar korktum ve stres yaptım alttan muayne olmak istemediğimi buna mecburmuyum diye sordum ve sonrasın da bana 1 hafta bekle daha sonra polikilinkten randevu al orada mayne olursan ultrasonla bakarlar zayrn yeni gebelik bebeğe dair birşey gözükmez şuan dediler peki ben ne yapmalıyım anlamadım şuan hamilemiyim değilmiyim? Yani endişelendim açıkcası ve şimdi folik asit gibi hamilelik evresin de kullanılması gereken vitaminler nedir bana yazabilirmisiniz en azından biliyim

Eklentiler

• 66A083E2-9F85-4A9F-BA13-D9563766D9EA.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 85
  • 9D65F252-8F7B-4500-9750-10CF11B8E2CE.png
    119,7 KB · Görüntüleme: 83
Evet hamilesiniz adetiniz ne kadar geçti? Alttan muayene ilk haftalarda ya bir yada iki kez yapılabiliyor. Ama hafta olarak ilerlediyse bebek normal karından kese görülebiliyor. Alttan muayene de caniniz falan acımıyor. Merak etmeyin . Şimdi kadın doğum doktoru bulup kendinize gebelik takibine başlamanız gerekiyor. Evet folik asit hamilelikten bile önce başlanması gerekiyor . Şimdi başlamanız lazım.

Bilgiler için teşekkür ederim ben alttan muayne olmak istemiyorum şuan bu konuda stres yaptım o yüzden 1 hafta gibi bekleyip kadın doğumdan randevu alıp muayne olucam direk ultrasonla muayne olmak istiyorum adetim geçikmedi öncesin de yerleşme kanaması yaşadım ve o şekil de pozitif çıktı sonra kan verdim ve sonuç bu

Anladim . O zaman bekleyin zaten degeriniz yüksek. Yerleşmiş bebek gibi yani:) 10 gün sonra gidin siz o zaman en garantisi.

Ben dun beta hcg baktırdım 6.5 cikti adetime daha da 5 gün var sizce gebelik varımdır
Muhtemelen artacaktır. Daha çok yeni muhtemelen. 2 gün arayla artışı takip edebilirsiniz. Karantina sebebiyle Pazartesi baktırsanız araya 4 gün girmiş olur seyri anlarsanız.
Benim adetten 2 gün önce 4, adet günü 40’dı.
Yine de temkinli olmakta fayda var. Keseyi hatta kalp atışını duymadan çok kaptırmayalım

Insallah vardır canim benim

Insallah vardır bisiler boyle bu olumlu şeyleri duyunca insan daha çok umutlaniyor bugun tekrar kan verecem bakalim ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…