kizlar sizce ne yapmaya calisiyor? inatlik mi?

İnat yapan adamın bittirm cümlesi başkalarıyla konuşacağım mı olur?
sizi üzmek istemem ama zaten oda bitirmek istiyormuş gibi düşünüyorum
Ya evlendikten sonra kavga etsiniz ve babası bırak bunu desen oda ayrılalım desen ne yapacaktınız?
Bence hayırlı olmuş. Çok uğraşmayın

Neden sizin yada onun ailesine yakın olmak
madem memur ortada bir yerde olun
iki tarafa da yakın olmak iyi değil

orta yolu bulmak istemedi. cünkü onun hayatina kimse karisamazmis, böyle seylere gelemezmis. o nederse o olurmus; bitti dedinmi bittiymis.

benim anlamadığım nerde yasıcağınıza nasıl karar veriyorsunuz yani bi erkeğin işi kurulu bi düzeni verse kadın gider erkeğin yanına. Siz calısıyor musunuz? iyi bi işiniz var sizin bulunduğunuz sehire tayinde isteyebilirdi. Ama sırf sizin kayfiniz içinse kimse kalkıp gelmez sevgiyle alakalı bişey değil bu. O halde sizde onu sevmiyorsunuz o sehire gitmediğiniz için.

benim eşimde benim iiçin yaşadığı yeri bırakıp geldi.. babası da buradan daire aldı bize..adamda da babasında da iş yokmuş

kendini yetersiz hissetmiştir. babası da öyle gaz verdiyse eyvahh. erkeklerin böyle kompleksleri var canım sözünü kadına geçirince kendilerini daha mı erkek hissediyolar nedir? eğer seni birazcık sevmişse yeniden yazar sana, eğer yazmazsa da ucuz atlattım deyip bırak peşini. babasının gazıyla sevdiği kızı bırakıyorsa bi anda o adamdan zaten hayır gelmez. hele ailesi kötüyse seninle tartışma yaşarlarsa ilerde hep ailesinin tarafını tutar kendini yalnız hissedersin. hayırlısı olsun

Bence kurtulduğunuz icin parti verin

Ola ki evlenseydiniz ne zaman cocuk yapacaginizdan tatilde nereye gideceginize kadar babasi karar verecekti, babasinin sozuyle sevgilisinden ayrilan bir adam ya sevmiyordur ya da henuz birey olmayi basaramamistir, bu yasta sonra da olamaz zaten

Babası istedi diye yoluna sensiz devam etmek istemiş. Şanslısın ya siz evlendikten sonra babası boşan oğlum deseydi ?

Demek ki olgun olmaya,
Okumuş, 27 yaşında, memur olması yetmiyormuş ..
sana da bu bir ders olmuştur umarım
babasının tek sözü ile sevgilisinden vazgeçen kişi olgun olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…