- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
-
- Konu Sahibi olmazolsun111
demi canim okadar komik kaliyor ki gözümde. dengesiz. gercek yüzünü gösterdi. karektersiz. yazik cok yazik ona aslinda farkinda degil
afedersin de ne olgunu? yaş ile olgunlasmaz insan.. kafasi bassa zaten millet gütmez.. olgun olsa cocukca facebook triplerine girmez..'baskalariya konusacam' nedir bir de?erkek arkadasim benimle inatlasti; biz farkli sehirlerde yasiyoruz. evlenmek istiyorduk ama yasiyacagimiz sehir yüzünden anlasamadik, yani sen gel benim yasadigim sehirde yasa diye tartisma yasadik; ben ailemden vs. ayrilmak istemedim; baslarda o benim yasadigim sehire gelecekti, öyle konusmustuk. sonradan fikrini degistirdi gururuna yediremedi mi ne herhalde "erkek kizin pesine mi gider" diye arkadaslarindan ve babasindan böyle seyler duymus. kendide cok babacidir; herseyi ona danisir konusur. onun sözündende hic cikmaz; cevremdende duydum ki babasi demiski "seni sevseydi, seninle heryere gelirdi" birak o kizi, sana baska kiz mi yok diye belirtmis. erkek arkadasimda bu sözleri duyduktan sonra bana rest cekerek iliskimizi bitirdi; biterken söyledigi sözler ise senin sevgin bukadarmis, ben yeni kisilerle tanisip konusucam ve hayat kurucam dedi ve bitirdi; bitirdikten bir kac gün sonra facebooktan bana inat mi yapiyor bilmiyorum ama profil resmini degistiriyor, imali seyler koyyup duruyor ve öyle cevrimici. kendisi de cok inatci bir insandir. bana inata mi yapiyor anliyamiyorum. yaptigi bu hareketlerde cok komik kaliyor benim icin; kendisi cünkü olgun 27 yasinda okumus memur bir insan;
kizlar bu duruma nedersiniz? ne yapmaya calisiyor?
bana kalırsa sen çok sevseydin onu bırakmazdın onunla giderdin, o haklı şöyle haklı ailesini bırakamaz bir erkek olarak o kolay kolay, bence kadın erkeğe tabi olmalı.
ne bileyim gurbette kolay değil senin için tabi, iyi düşün iyi karar ver...
profile ne koyuyorki?
birde burçlarınız ne?
hı orta yol demişsin, ne orta yolunu bulcak şehir konusunda, bunun orta yolu nasıl olurki, demekki ailesini bırakma gibi birşey söz konusu olmayacağı kesinki net tavır koymuş sana.
başka birilerini bulacam derkende yani ben evlenmek istiyorum gelmezsen başkasıylada evlencem hayatımı kurcam demek istemiş, yani sen olmazsan olma demek istememiş, ne bileyim aynlış anlamadıysam benim anladığım bu burdan...
bugün ailesinin anne babasını es geçmeyen yarında seni es geçmez bence... güzel bi yön bu: )
en iyi kararı sen verirsin, iyi düşün bu evlilik.
ben yay oda ikizler. benim ailemde benden uzak kalmak istemiyor; profil resminede ben cok rahatim tavirlariyla resimler paylasiyor; kucagina cocuk otutturmus öyle bir poz, vsvs. kendisi cok babaci ama, yani babasi bitir diyipte onun bitirmesi. cok komik
afedersin de ne olgunu? yaş ile olgunlasmaz insan.. kafasi bassa zaten millet gütmez.. olgun olsa cocukca facebook triplerine girmez..'baskalariya konusacam' nedir bir de?
ha, o seni seviyosa neden senle her yere gelmiyo? babasi oyle edebiyat paraliyormus ya!
facebooktan ve her yerden engelle de, gorsun rest cekmeyi.. babasi gazladi onu muhtemelen, senin yalvaracagini saniyor olabilir.. bence yuzunu erkenden gordugun icin sukret ve arkana bakma bidaha..canim okadar güzel yazmissin ki :). bende böyle düsünüyorum. okdr komik ki gözümde yani böyle hareketler yapmasi. dengesiz. degersizmis aslinda. onu sevdigime üzüldüm. ahh o babasi varyaaa ben bilirim tavirlarinda.
aklınca seni kıskandırmaya çalışıyor profille sanki, kaç senedir birliktesiniz.
facebooktan ve her yerden engelle de, gorsun rest cekmeyi.. babasi gazladi onu muhtemelen, senin yalvaracagini saniyor olabilir.. bence yuzunu erkenden gordugun icin sukret ve arkana bakma bidaha..
1 sene oldu olacakti
sana geri donus yaparsa bi bahane bulup barismazsin umarim..banada öyle geliyor babasinin gaziylan bana rest cekmeler fln. böyle yaparak benim pisman olmami istiyordur. yolu acik olsun onun. inatla sevgi güven evlilik olmaz zaten. kendinden tiksindirdi.
sana geri donus yaparsa bi bahane bulup barismazsin umarim..
hakkınızda hayırlısı olsun canım, ama tabi sende haklısın, sana başta gelirim demiş sonrada dönmüş, olmaz ama oluyor işte canım yaaaa, bunun gibi çok şey olabiliyor evlilikte hayatta, yaşıyor görüyor duyuyoruz malesef, kazanan sevgi oluyor ama...
yani sevgi varsa her halükarda devam ediyor... bazı hassas konular dışında tabiki.
hayatta öyle değilmi? herşeyi yönetemiyoruz malesef hayatta, hayırlısı olsun hayatta herşeyin mühim olan bu.
hayatindan tamamen cikar ve yoluna bak.. bosver gelirse gosterecegim islerini.. gostersen ne olacak.. hem bu karakter her muhatap olusunda rencide eder seni.. Allah korusunböyle hareketler yaparaktan benim icin zaten bitti. gelse zaten onu geldigine pisman edicegim; babasi bulsun bir kizda evlensin. evlenme cabasina düsmüs ortada.
hayatindan tamamen cikar ve yoluna bak.. bosver gelirse gosterecegim islerini.. gostersen ne olacak.. hem bu karakter her muhatap olusunda rencide eder seni.. Allah korusun