kizlar sizce ne yapmaya calisiyor? inatlik mi?

afedersin de ne olgunu? yaş ile olgunlasmaz insan.. kafasi bassa zaten millet gütmez.. olgun olsa cocukca facebook triplerine girmez..'baskalariya konusacam' nedir bir de?
ha, o seni seviyosa neden senle her yere gelmiyo? babasi oyle edebiyat paraliyormus ya!

ben yay oda ikizler. benim ailemde benden uzak kalmak istemiyor; profil resminede ben cok rahatim tavirlariyla resimler paylasiyor; kucagina cocuk otutturmus öyle bir poz, vsvs. kendisi cok babaci ama, yani babasi bitir diyipte onun bitirmesi. cok komik

aklınca seni kıskandırmaya çalışıyor profille sanki, kaç senedir birliktesiniz.

canim okadar güzel yazmissin ki :). bende böyle düsünüyorum. okdr komik ki gözümde yani böyle hareketler yapmasi. dengesiz. degersizmis aslinda. onu sevdigime üzüldüm. ahh o babasi varyaaa ben bilirim tavirlarinda.

canim okadar güzel yazmissin ki :). bende böyle düsünüyorum. okdr komik ki gözümde yani böyle hareketler yapmasi. dengesiz. degersizmis aslinda. onu sevdigime üzüldüm. ahh o babasi varyaaa ben bilirim tavirlarinda.
facebooktan ve her yerden engelle de, gorsun rest cekmeyi.. babasi gazladi onu muhtemelen, senin yalvaracagini saniyor olabilir.. bence yuzunu erkenden gordugun icin sukret ve arkana bakma bidaha..

facebooktan ve her yerden engelle de, gorsun rest cekmeyi.. babasi gazladi onu muhtemelen, senin yalvaracagini saniyor olabilir.. bence yuzunu erkenden gordugun icin sukret ve arkana bakma bidaha..

banada öyle geliyor babasinin gaziylan bana rest cekmeler fln. böyle yaparak benim pisman olmami istiyordur. yolu acik olsun onun. inatla sevgi güven evlilik olmaz zaten. kendinden tiksindirdi.

1 sene oldu olacakti

hakkınızda hayırlısı olsun canım, ama tabi sende haklısın, sana başta gelirim demiş sonrada dönmüş, olmaz ama oluyor işte canım yaaaa, bunun gibi çok şey olabiliyor evlilikte hayatta, yaşıyor görüyor duyuyoruz malesef, kazanan sevgi oluyor ama...
yani sevgi varsa her halükarda devam ediyor... bazı hassas konular dışında tabiki.
hayatta öyle değilmi? herşeyi yönetemiyoruz malesef hayatta, hayırlısı olsun hayatta herşeyin mühim olan bu.

öyle canim herseyin hayirlisini dilemek lazim.

böyle hareketler yaparaktan benim icin zaten bitti. gelse zaten onu geldigine pisman edicegim; babasi bulsun bir kizda evlensin. evlenme cabasina düsmüs ortada.
hayatindan tamamen cikar ve yoluna bak.. bosver gelirse gosterecegim islerini.. gostersen ne olacak.. hem bu karakter her muhatap olusunda rencide eder seni.. Allah korusun

Sevmek emek ister dememişler boşuna. Fedakarlıka istiyor vallah. Sevıyorsa bırak başka şehri,Başka ülkeye bile gidersin arkadaş. Ben şahsen giderim. Ki gittim de başka şehire. Hemde 16 saat uzaklıkta memleketime. Ne olmuş yani? O benim Hayat arkadaşım. İyikide gelmişim. Ailemlem de sık sk görüşebiliyoruz uzak olmamıza rağmen çok Şükür. İnsan bıraz yapıcı olmalı,yıkıcı değil ya..yazık olms..

Baba kuzucuguuuu hayir gelmez boylerinden.. simdiden babasi ayril dedi diye senden ayrildiysa, bosan dedigindede senden bosanacakti emin olabilirsin.. kurtulduguna sukret

Bence Allah kurtarmış sizi yol yakınken..zira bu adamdan koca moca olmaz..

Neden sizin yada onun ailesine yakın olmak
madem memur ortada bir yerde olun
iki tarafa da yakın olmak iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…