kizlar sizce ne yapmaya calisiyor? inatlik mi?

olmazolsun111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
33
9
erkek arkadasim benimle inatlasti; biz farkli sehirlerde yasiyoruz. evlenmek istiyorduk ama yasiyacagimiz sehir yüzünden anlasamadik, yani sen gel benim yasadigim sehirde yasa diye tartisma yasadik; ben ailemden vs. ayrilmak istemedim; baslarda o benim yasadigim sehire gelecekti, öyle konusmustuk. sonradan fikrini degistirdi gururuna yediremedi mi ne herhalde "erkek kizin pesine mi gider" diye arkadaslarindan ve babasindan böyle seyler duymus. kendide cok babacidir; herseyi ona danisir konusur. onun sözündende hic cikmaz; cevremdende duydum ki babasi demiski "seni sevseydi, seninle heryere gelirdi" birak o kizi, sana baska kiz mi yok diye belirtmis. erkek arkadasimda bu sözleri duyduktan sonra bana rest cekerek iliskimizi bitirdi; biterken söyledigi sözler ise senin sevgin bukadarmis, ben yeni kisilerle tanisip konusucam ve hayat kurucam dedi ve bitirdi; bitirdikten bir kac gün sonra facebooktan bana inat mi yapiyor bilmiyorum ama profil resmini degistiriyor, imali seyler koyyup duruyor ve öyle cevrimici. kendisi de cok inatci bir insandir. bana inata mi yapiyor anliyamiyorum. yaptigi bu hareketlerde cok komik kaliyor benim icin; kendisi cünkü olgun 27 yasinda okumus memur bir insan;
kizlar bu duruma nedersiniz? ne yapmaya calisiyor?

Çok detaya girmiycem de bence onun yanına gidebilirdiniz , ailenizi de sık sık ziyaret edersiniz. En kotu ihtimal ortak bi şehire karar verip yerleşin. Yani ne senin ailenin ne onun ailesinin olduğu yer

Inatla alakasi yok. Babasi birak demis o da birakmis. Bizim orda böylerine inat degil dönek deniyo :)

sence karaktersizlik degilmi bu? yani babasi icin benden ayrilmasi; cok komik birde böyle resim koymalar, bak ben nasil rahatim havalarinda, umrumda degilsin gibisinden türlü seyler... cok komik olgun bir insanin böyle yapmasi

O da sizi sevseydi peşinizden gelirdi. O zaman bizde böyle diyelim.

Bende kız annesi olarak böyle düşünsem hoş olur mu?

Ayrılmayı tercih etmiş hemen...

Üstelik ortada buluşmak gibi adaletli bir seçim varken!

Şimdik şöyle izah edeyim,erkek kardeşimin kız arkadaşı aynı şeyi yapmış olsa ne yazıkki bende aynı şeyi söylerdim.Damat alınmaz kız verilir diyerekten.O sebepten babayada oğlanada kızamadım.Gerçi kardeşim yok ben gitcem dese yok gitmeeee demezdim mutlu olun derdim ama fikir karmaşası yaşasa bende aynı tepkiyi verirdim.Bendeki biraz doğulu kafası,genele uyarmı bilmemde,burdada kaç üye kocasının tayini filan çıksa peşinden gitmek yerine ay ben gelemem derki.Bence adam haklı.Tişikkirlir.

sence karaktersizlik degilmi bu? yani babasi icin benden ayrilmasi; cok komik birde böyle resim koymalar, bak ben nasil rahatim havalarinda, umrumda degilsin gibisinden türlü seyler... cok komik olgun bir insanin böyle yapmasi
Sevseydi zaten birakmazdi. Onun isine gelmis ayrilmak. Babasini da bahane etmis. Bence sende önüne bakmalisin. Acaba inat mi yapiyo diyerek önündeki maclari kacirma :)

Yaşı olmasa da ruhu ergen. Bir ergenin ne yapmaya çalıştığını neden merak edesin ki?
Onu ruhundaki sivilcelerle baş başa bırak, kendi ruhunu da böyle bir eziyetten şans eseri kurtardığın için bir şampanya patlat. Cheers.

orta yolu bulmadan rest cekti ama. buna nedersin? birde inatima mi yapiyor bilmiyorum ama resim koymalar fln. baska birileriyle tanisacam demesi peki. bunlara nedersin. 15 yasindada degilki 27 yasinda

Sevgilinin çalıştığı yer ailesi ile aynı yer mi yoksa farklı şehirlerde mi yaşıyorlar?

Konu bana o kadar tanıdık geldi ki...

Valla kurtulmmıssun bak gerçekçi olalim yaklaşımım biraz kötü gelebilir ama başkasının aklıyla hareket edenden hayır gelmez

a şıkkı sizin yaşadığınız şehir, b şıkkı onun yaşadığı şehir ama bence c şıkkı "bambaşka bir şehir". ayrıca babasının açısından bakılınca o da sizi sevse gelirdi diyebiliriz. aynı şey. aile oğlunu göndermek istememiş ama bir ilişkiye karışmak çok yanlış.

Başka kişilerle tanışıcam, görüşücem ohhh çatla der gibi 10 yaşındaki çocuğun bile zor yapacağı saçma sapan tavırlar!! Babasını dinliyip senden ayrılıyorsa zaten olmaması hayrına olmuş, boşuna takip etme artık üzülen sen olursun ona birşey olmaz..

Inat yapmiyor .

Babasi birak demis , Oda seni birakmis ..

Boyle birinden kurtuldugunn icin sevinmelisin ..

böyle yaparak öyle komik kaliyorki gözümde. kendinin degersitz, dengesiz oldugunu gösteriyor. kendinin asaglandiginin farkinda degil herhaldeki. birde yasi 27 yasinda. cok komik. gercek yüzünü gösterdi. karektersiz.

evt cnm cok haklisin. cok babacidir kendisi ztn. babasi nederse o onun icin. babasinin buldugu birisiyle evlenmesi lazim aslinda. cok komik

bana kalırsa sen çok sevseydin onu bırakmazdın onunla giderdin, o haklı şöyle haklı ailesini bırakamaz bir erkek olarak o kolay kolay, bence kadın erkeğe tabi olmalı.
ne bileyim gurbette kolay değil senin için tabi, iyi düşün iyi karar ver...
profile ne koyuyorki?
birde burçlarınız ne?
hı orta yol demişsin, ne orta yolunu bulcak şehir konusunda, bunun orta yolu nasıl olurki, demekki ailesini bırakma gibi birşey söz konusu olmayacağı kesinki net tavır koymuş sana.
başka birilerini bulacam derkende yani ben evlenmek istiyorum gelmezsen başkasıylada evlencem hayatımı kurcam demek istemiş, yani sen olmazsan olma demek istememiş, ne bileyim yanlış anlamadıysam benim anladığım bu burdan...
bugün ailesini anne babasını es geçmeyen yarında seni es geçmez bence... güzel bi yön bu: )
en iyi kararı sen verirsin, iyi düşün bu evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…