- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
-
- Konu Sahibi lovelygirl_
Şimdi ben bu olayları bilip soylemeyerekte kul hakkına girmiyormuyum ?Iftira ya şahitlik edersen sende onun kadar Ahlaksız olursun düşünsene eşin öğreniyor bunu onun gözünde gep yalancı olursun her Sözünde adam Şüphe içinde olur. Arkadaşın altınları çatır çutur yerken sen evindeki huzurdan olma. Ilin dini yönünü söylemiyorum bile günahı bilirsindir umarım ama bide kul Hakkı var burda ki onu Allah bile affetmiyor hakkına girdiğin kişiyle helalleşmen gerekir
Bakalim alabilecekler mi kızın aileside çok sirretdava sonucu geri alınır hepsi zaten. K valide ye de helal olsun
altından ziyade iftira işi canımı sıkıyorYa ben nişanı attım aldıkları elbiseleri nişanlımın aldığı t-shirti doğum günümde aldığı telefonu bile verdim altınları almaya gelin dedik gelmediler lafımız olmasın diye eşyaları gittik kendimiz verdik ne olacak o altınları vermeyince eline para geçecek ya giden onur, şeref onlara ne olacak ?
Bence sen aileye anlat ben olsam duramam anlatırım iftira atacağını bilsinler sen zaten şahitlik etmeyeceksin.altından ziyade iftira işi canımı sıkıyor
Çöktü sayılır ya davaları ne zamn bilmiyorum ama aileye çok aciyorum nasıl olsa napsam diye . Eşim zaten kızı ve ailesini de hiç hazetmiyordu. Bu sıralar arayamazsam bir trajedi olacağından korkuyorum ☺Yuhh kız altınlara çökecek yani. Zaten bozulmuş iş, vermesi gerekiyor söylemedin mi, böyle olmaz diye. Bi de şahit yapacakmış seni, ne kadar günah sakın girme böyle işlere.
Kafam çok karışık olmadı netten gizli biri olarak msj yazacağım :)Bence sen aileye anlat ben olsam duramam anlatırım iftira atacağını bilsinler sen zaten şahitlik etmeyeceksin.
aynen çok mantıklı ben bilmek isterdim yaniKafam çok karışık olmadı netten gizli biri olarak msj yazacağım :)
aynen çok mantıklı ben bilmek isterdim yani