- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.256
-
- Konu Sahibi lovelygirl_
Olsun...herkese oluyor.iyi sana bir zarar getirmemis...boyle insanlar hayatı öğretiyor insana.Yanlış tanimisim arkadaşım dediğim insanı
Kız kafayı bozdu anlamıyorum iftira atmak vs vs vs. Şimdi zaten duyduğuma göre yeni bir ilişkiye bile başlamıştatlim uzak dur sakin bulasma arkadasinin pisliklerine... hem ayrilmis onlarin altinlarini ne yapacak bu ne onursuz bir davranis yaaa
Inşallah sapık iftiralari ile o aileyide yikmazKötü insanlar neden var...neden sadece iyiler yaratilmamis...kötüler yaratılmış çünkü bunlara verdiğin tepkilere göre iyi ya da kötü insan oluyorsun.kötülerin olmasının tek nedeni safları,taraflari belirlemek sadece.
asla başkasına iftira atmayın buna da ortak olmayın bu kadar diyorumMerhaba kızlar size bişey sormak istiyorum. Benim yakın bir arkadaşım var ve nişanlisindan ayrıldı ayrılma konusunu ise damatlik olayina bağladı oğlan güya 5binlik damatlik istiyormus falan filan ve bir sürü saçma bahaneler nişanlısı ile tartışmalar yasamislar ve babası kızı olduğu yerden almaya gelmiş ve bu durum çocuğun zorunda gitmiş ve ayrilmislar ayrıca düğüne ise 10gun var . Kız o hısımla ailesi ile beraber kaynanayi arıyor ve küfür ediyor. Kurdukları evdeki eşyaları topluyor ve nişan da takılan takılar var kız geri vermem verdim diyecem ve sn de şahit ol dedi. Kaynanasi dava acmis altinlari versin diye. Üstüne üstlük birde kayinbabasina iftira atacak şimdi ben bu durumların hepsini biliyorum şimdi siz olsanız naparsiniz?aileyi aramalimiyim ? Ayrıca evliyim.
Yok zaten şahit olma durumunu sormuyorum aileye uyarici bir msj ya da arama yapmalıyım?Iftira ya şahitlik edersen sende onun kadar Ahlaksız olursun düşünsene eşin öğreniyor bunu onun gözünde gep yalancı olursun her Sözünde adam Şüphe içinde olur. Arkadaşın altınları çatır çutur yerken sen evindeki huzurdan olma. Ilin dini yönünü söylemiyorum bile günahı bilirsindir umarım ama bide kul Hakkı var burda ki onu Allah bile affetmiyor hakkına girdiğin kişiyle helalleşmen gerekir
Kızı zaten para hırsı bürüdü bide düğünde falan geldi benim düğüne yani . Neden bana da sana takilanlar gibi olmadı falan diyerekten olayı ateşlemeye başlamıştıBu hirsizliga gom yummayin. Bosanmiyolar. Bisandan ayriliyorlar. Ve para altin mevzusunu takan tek kisi arkadasiniz gibi gozukuyor
Hayır sen bu konuya iyi ya da kötü hiçbir şekilde müdahil olma.Aileyi arayıp soylemelimiyim? ??
Aile çok iyi erkek tarafından bahsediyorum . Çocuk lise arkadaşım ayrıca . Kızın kaynanasi pimpirikli birisi şimdi bu iftirayi yaparsa bunlar dagilabilir mi diye de düşünmüyor değilim inanin ki. Ben bir sene mi verdim diyor ve sanırım da çocukla berabeArkadaşın ve ailesi profesyonel dolandırıcılık çetesi gibi bu nedir ya ? Altınları vermicem ama verdim dicem,kpye iftira atıcam :/
Sakın şahit mahit olma hem günahı çok büyük hem de aksi ispat edilirse büyük suç.
Bende bazen desem mi demesem mi diye düşünüyorum erkek tarafı iyi insanlar ama bu iftira onları nasıl etkiler bilmiyorum. Bide birlikte olmuşlar zaten . Ben enayi değilim hem vermem hem de ugrassinlar diyor.Hayır sen bu konuya iyi ya da kötü hiçbir şekilde müdahil olma.
Arkadaşın bir hırsla yapıcam demiş yapmayabilir sen bu sefer yalancı konuma düşersin.
Hatta bence sen o kızla arkadaşlığını kes,çok tehlikeli
Aileye de bir şey deme
Bende senin gibi düşünüyorumArkadaşın ve ailesi profesyonel dolandırıcılık çetesi gibi bu nedir ya ? Altınları vermicem ama verdim dicem,kpye iftira atıcam :/
Sakın şahit mahit olma hem günahı çok büyük hem de aksi ispat edilirse büyük suç.
Arkadaşlığı kestim ama karşı tarafa aciyorumHayır sen bu konuya iyi ya da kötü hiçbir şekilde müdahil olma.
Arkadaşın bir hırsla yapıcam demiş yapmayabilir sen bu sefer yalancı konuma düşersin.
Hatta bence sen o kızla arkadaşlığını kes,çok tehlikeli
Aileye de bir şey deme