kızlar sizce ne yapmalıyım?

lovelygirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.486
605
Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum. Benim yakın bir arkadaşım var ve nişanlisindan ayrıldı ayrılma konusunu ise damatlik olayina bağladı oğlan güya 5binlik damatlik istiyormus falan filan ve bir sürü saçma bahaneler nişanlısı ile tartışmalar yasamislar ve babası kızı olduğu yerden almaya gelmiş ve bu durum çocuğun zorunda gitmiş ve ayrilmislar ayrıca düğüne ise 10gun var . Kız o hısımla ailesi ile beraber kaynanayi arıyor ve küfür ediyor. Kurdukları evdeki eşyaları topluyor ve nişan da takılan takılar var kız geri vermem verdim diyecem ve sn de şahit ol dedi. Kaynanasi dava acmis altinlari versin diye. Üstüne üstlük birde kayinbabasina iftira atacak şimdi ben bu durumların hepsini biliyorum şimdi siz olsanız naparsiniz?aileyi aramalimiyim ? Ayrıca evliyim.

Son düzenleme:
karismama imkanin varsa uzak dur. zorla girdabin icine sokmasin seni

Nasıl ne yapacagım? Sahit Olmayı düşünmüyorsun umarım babam olsa asla yalancı şahitlik yapmazdım. Hukuki boyutundan ziyade vicdani boyutu Ömür boyu azaba mahkum eder

kesınlıkle karısmayın
busuru sey yaptıgı gıbı sızıde alet etmeye calısıyor
hem kotu nısanlı hem kotu arkadas
gorusmeyın hıc derım

Aileyi arayıp soylemelimiyim? ??
Neyi anlatacaksin ki? Altinlari vermedigi ortada, esyalari caldigi ortada kaynanasinin bilmedigi bisey mi var?
Iftiraya gelince dugun yok bisey yok iki parca altin icin kendini paralayan, hirsizlik yapan gelinlere kimse inanmiyor artik bosuna kendisini yoruyor

Şahitlik yapamam dedim bi ton laf söyledi bidaha da konusmadim . Ama içim içimi yiyor kayinbabasinin kendisine asildigini soyleyecekmis ki adam öyle biri değil

Napcak körüne mi göturcek altini
Onun bunun altinina şahitlik yapip gunaha girmeyin
Arkadasiniz da versin

Şahitlik yapamam dedim bi ton laf söyledi bidaha da konusmadim . Ama içim içimi yiyor kayinbabasinin kendisine asildigini soyleyecekmis ki adam öyle biri değil
Sen bu arkadasligi bitir bacim.yarin birgün ters dusersin sana da çamur atar.yalanin iftiranin rezilligine bak.altin calmalar filan.hemen kes ilişkini eşine de soyle olanlari bilsin.yarin birgun her halt beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…