- 25 Şubat 2015
- 19
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi dragonfly97
10 biraz küçük değil mi yalnıziyi geceler kızlar ben 20 yaşındayım bi adamdna hoşlanıyodum platonik olarak ama oda bana açıldı yalnız tek sorun o 34 yaşında sizce bu bi problem mi? Yaş konusu geçtiğinde benim ruhum 10 yaşında diyerek bi sıkıntı olmadığını belirtti ama ben sürekli bu noktada takıldım..sizce ne yapmalıyım?
baya bi sallamış o 10 yaş nedir yahu ?iyi geceler kızlar ben 20 yaşındayım bi adamdna hoşlanıyodum platonik olarak ama oda bana açıldı yalnız tek sorun o 34 yaşında sizce bu bi problem mi? Yaş konusu geçtiğinde benim ruhum 10 yaşında diyerek bi sıkıntı olmadığını belirtti ama ben sürekli bu noktada takıldım..sizce ne yapmalıyım?
iyi geceler kızlar ben 20 yaşındayım bi adamdna hoşlanıyodum platonik olarak ama oda bana açıldı yalnız tek sorun o 34 yaşında sizce bu bi problem mi? Yaş konusu geçtiğinde benim ruhum 10 yaşında diyerek bi sıkıntı olmadığını belirtti ama ben sürekli bu noktada takıldım..sizce ne yapmalıyım?
bızım aramızda 14 yas var hıcte sorun olmuyor valla erkekler hep cocuklar kafalar uyustuktan sonra 30 su da bır 50 sıde...iyi geceler kızlar ben 20 yaşındayım bi adamdna hoşlanıyodum platonik olarak ama oda bana açıldı yalnız tek sorun o 34 yaşında sizce bu bi problem mi? Yaş konusu geçtiğinde benim ruhum 10 yaşında diyerek bi sıkıntı olmadığını belirtti ama ben sürekli bu noktada takıldım..sizce ne yapmalıyım?