• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce ikiz gebelik mi? (b-hcg değerlerim) Lütfen ilgilenin..

Angelica822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
176
13
98
Kızlar Merhaba, 16 Ocak günü b-hcg 157 çıktı 10 Ocak günü 1063'e çıkmış. 3 günde bu değere ulaşmış. Sizce ikiz gebelik mi? Şuan 4-5 haftalık sanırım. Başka hangi sebeplerde b hcg bu kadar yükseliyor? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Kızlar Merhaba, 16 Ocak günü b-hcg 157 çıktı 10 Ocak günü 1063'e çıkmış. 3 günde bu değere ulaşmış. Sizce ikiz gebelik mi? Şuan 4-5 haftalık sanırım. Başka hangi sebeplerde b hcg bu kadar yükseliyor? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

canım keşke sana yardımcı olabilseydim ama bilemiyorum bi dr a gösterseydin sonuçlarını...bende çrşmba günü b-hcg vereceğim...allah yardımcımız olsun...

canım keşke sana yardımcı olabilseydim ama bilemiyorum bi dr a gösterseydin sonuçlarını...bende çrşmba günü b-hcg vereceğim...allah yardımcımız olsun...

Teşekkür ederim yine de cevap yazdığın için canım. Umarım sonuçların iyi çıkar. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Evet bilen arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum :)

Beta hcg değeri yanıltıcı olabilir..Ben iki kere ikizlere hamile kaldım...İlk ikizlere hamile kaldığımda tek gebeliği 100-180 beta hcg leri olan arkadaşlarım varken benim beta hcg değerim sadece 54 idi...:)

Kese ve kalp atışlarını görünceye dek kesin bir şey söylenemez....

Beta hcg değeri yanıltıcı olabilir..Ben iki kere ikizlere hamile kaldım...İlk ikizlere hamile kaldığımda tek gebeliği 100-180 beta hcg leri olan arkadaşlarım varken benim beta hcg değerim sadece 54 idi...:)

Kese ve kalp atışlarını görünceye dek kesin bir şey söylenemez....

merhaba narmik bende izmirdeyim varikoselden sonra tüp bebek yaptırmışsın ve tutmuş tüp bebeğinerde yaptırdın ben bunu öğrenmek istiyorum bebeklerin hayırlı ömürlü olsun sağlıkla büyüsünler inş.

merhaba narmik bende izmirdeyim varikoselden sonra tüp bebek yaptırmışsın ve tutmuş tüp bebeğinerde yaptırdın ben bunu öğrenmek istiyorum bebeklerin hayırlı ömürlü olsun sağlıkla büyüsünler inş.

Canım varikoselden önce de sonra da tüp bebek denemem oldu..İkisinde de ikizlere hamile kalmıştım..İlk ikizlerimi 18 haftalık hamileliğimde kaybettim..Kocaeli tıp fakültesinde yaptırmıştım ilk tedavimi..Son tedavim de izmir de Kent hastanesinde oldu..Dr.İsrael Aruh ve ekibi yaptı tedavimi..Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim..Darısı tüm isteyenlere inşallah..

Back