kızlar sizce hangisinii almalıyım ?

arikushi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
34
0
26
Konya
erkek arkadaşıma parfüm almak istiyorum yazılan yorumlara bakarak bir liste yaptım ama hangisini almalıyım bilemedim gidip hepsinin kokusuna bakamam o yüzden içlerinden en çok beğendiğiniz parfümleri yazarsanız çok yardımcı olursunuz
givenchy pi
diesel fuel for life
one million
hugo boss
lacoste
armani code
rochasman

Vakkonun parfümünü şiddetle öneriyorum. Ben nişanlıma almıştım d.gününde, markasını soran çok olmuş.
Hatta nişan bohçasına da onu aldık. Ben kağıda sıkıp çantamda taşıyordum koklamak için.

Canim öncelikle merhaba O liste'den sana önerebileceğim RochasMan veya Armani Code olabilir. geçen gün Erkek kardeşim viktor&rolf - spicebomb markasını kullanmıştı gayet hoş ve güzel bir parfüme benziyordu. iyi günler ve iyi forumlar.

Gerçekten zor bir seçim canım LACOSTE Pour Homme kesinlikle önerebileceğim bir parfüm :) denemelisin muhteşem bir kokusu var asla pişman olmazsın cevabını merakla bekliyorum

Geç oldu belkide ama Aber Crombie Fierce bence inanılmaz bir koku. Türkiye de sadece internette bulunabiliyor ama müthiş bir parfüm bence.

boss hugo boss (gri siyah kutu olan ) ve armani black code

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…