Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar sizce hangisi lütfen yardım edinn :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Eileen91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
38
0
36
33
Bursa
$2069849108-6.webp$300486154-6.webp[/B]

Mürdüm koltuk takımı beğendim spor modern bi koltuk takımı onda kesin kararlıyım çok hoşuma gitti ama salon takımım da mürdüm olursa çok mu boğar sizce? koltuklarım da da beyaz var hem beyaz herşeyle uyum içerisindedir bilirsiniz yoksa beyaz mobilya mı ?nişanlımın getirdiği katologta en çok dikkatimi çeken bu ikisi oldu iki gündür de fikir değiştiriyorum oynatıyorum adamı:26:

Son düzenleme:
mor olan bence daha geniş evler için şık durar ve daha sade olması gerekir yoksa renk cümbüşü olur evin büyükse morlu olan olabilir mesela ama biraz küçükse beyaz olan tabiki güle güle kullan canım

Eki Görüntüle 435745 Eki Görüntüle 435744 [/B]

Mürdüm koltuk takımı beğendim spor modern bi koltuk takımı onda kesin kararlıyım çok hoşuma gitti ama salon takımım da mürdüm olursa çok mu boğar sizce? koltuklarım da da beyaz var hem beyaz herşeyle uyum içerisindedir bilirsiniz yoksa beyaz mobilya mı ?nişanlımın getirdiği katologta en çok dikkatimi çeken bu ikisi oldu iki gündür de fikir değiştiriyorum oynatıyorum adamı:26:

canım bence bayaz olan diğeri bu sene moda oldu ve kalıcılığı tartışılır.. Beyaz herzaman iidir..

bence de beyaz daha güzel olur. mor kasvetli bir hava verebilir odanıza. şimdiden hayırlı olsun. güle güle kullanın... :D

beyaz al beyaz cok modern ama , en kotu olanı en kaliteli beyaz mobilyayı alsan bile 2 3 yıl sonra sararmaya baslıyor, bunu göz onunde bulundurarak esyanı almalısın...

bence beyaz olsun canım,mürdüm+mürdüm boğar birazcık.
hem ilerde koltuk takımını yenilersen beyaz herşeyle uyum sağlar.

beyaz olanı aldık mürdüm mobilyanında beyaz aynalarını aldım aynalarla oynadım çokta güzel uydu evden çıkasım gelmiyo :9: hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için :34:

Back
X