Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sizce hangi saç rengimi kullanmalıyım??? Kararsız kaldımmm....

efyak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
81
0
36
Antalya

kızlar sizce hangisi en iyisi olmuş... karar veremedim.. size danışayım dedim.. yorumlarınızı bekliyorumm..

valla cnm hepsi birbirinden güzel rica etsem renklerin ne olduğunu yazarmısın(hepsini )

özellikle 1,4,5 nolu renkleri çok beğendim hangi markanın hangi rengiyle boyandığını söylermisin cnm

valla cnm hepsi birbirinden güzel rica etsem renklerin ne olduğunu yazarmısın(hepsini )

teşekkürler tatlım:))
1- doğal saçıma röfle
2- koyu kestane
3- bakır kahve
4- bakır kapansın diye açık küllü kumralla boyamıştım:)
5- ve 6- aynı aslında biri güneşte diğeri gölgede.. 6.0 ile 6.1 karışımı:)
son-- küllü kumral üzerine balyaj:) şuan ki halimm

özellikle 1,4,5 nolu renkleri çok beğendim hangi markanın hangi rengiyle boyandığını söylermisin cnm

canım ben hep kuaförde boyattım bi 4 noluda açık küllü kumralı lorealle boyadım.. dierleri hep kuaför.. son boyamda da lorealin 6.0 ile 6.1 ini karıştır demişti...

son haliniz çok güzel bence ..kumral saçları çok beğeniyorum boyayla bu renge ulaşmanın mümkün olamayacağını düşünürdüm hep:) ne kadar doğal olmuş süper..

son haliniz çok güzel bence ..kumral saçları çok beğeniyorum boyayla bu renge ulaşmanın mümkün olamayacağını düşünürdüm hep:) ne kadar doğal olmuş süper..

çok teşekkür ederimm:))) bu yorumlardan sonra son halimde kalmaya karar verdim:))

4 ve son resimdeki hali süper bayıldımmm

En sonuncusu cok guzel.. Bende ölyle ıstıyorum işte ama olmuyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…