• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce hangi parfüm? armani she mi yoksa noa mı?

Sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    14

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
dün d&p'den noa'nın parfümünü she'nin de deodoratını aldım ama karar veremedim. mağazada çok ağır kokular vardı birbirine girdi hepsi. ben daha önce 3 şişe amor bitirdim ama sıkıldım değiştirmek istiyorum. tabi yine hafif, kesmeyecek bir koku istiyorum yaza uygun. belki değiştiririm diye kullanmadım da. sizce hangisi daha güzel ve aynı zamanda kalıcı? parfümü she ile değişsem mi kararsız kaldım:/

she nin hastasıyım ablam kullanmasaydı benim olan ilk koku olabilirdi.hem fresh hem seksi çok nadirdir bu iki özellik bir kokuda bütünleşsin.acayipte kalıcı çok sıkmamak lazım ama.

yaz için arıyorsan noa derim ben. daha hafif ve yazlık bir koku.

she biraz daha keskin başlar sonrasında harika bir kokuya dönüşüyor. yazın burnunu yorabilir tabi ağır kokular kullanamıyorsan.

Bugün noayı denedim iki kokuda hoşuma gitti yalnız noa çok çabuk uçuyor, she üzerimde daha çok kaldı. noayı da kullanmış oldum zaten değiştiremem artık. ikisini de kullanırım:) bu arada sonuçlar da başa baş gidiyor:) :12:

yıllardır yazlarımın tek vazgeçilmezi noa... ve hiçbir zamanda değişmeyeceğim. sıcak aylar için mükemmel bence. she bana keskin geliyor yaz için.

Back