• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sizce hangi boya benim saçıma daha yakın?Yardım lütfen

tinnykitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
42
2
26
Ankara
Yardımınıza çok ihtiyacım var önümüzde bayram diplerimde 7 cm kadar geldi şimdi buradan okuduklarıma göre altın karamel olan renk saçı fazla açıyormuş ama benim saçımı böyle fazla açmasın yani ben yine aynı rengim olsun istiyorum.Bu rengide açık kahve saçlarıma akaju kahve ile boyayarak elde etmiştim ama ilk boyandığında patlıcan moru oldu baya 1 hafta ne kızıl ne kahve saçmasapan bir renk olmuştu sonra ben devamlı beyaz sabunla yıkaya yıkaya akıttım saçımın alt tonu orial ile açıldığı için sarıydı kahveden önce baya aktı böyle bi renk oldu sonunda ama şimdi bu rengin aynısını nasıl elde etcem onun derdine düştüm :D lütfen yardım edin ben karar veremedim bi türlü şimdi;

palette kahve köpüğü mü ,yoksa altın karamel mi????

$vbv.jpg
:18: :18:

Canım sağ taraftaki 7-554 numaraları rengi uygulamalısın dediğin tarife uyan tek renk o.

o rengin saçı çok açtığını okudum kestane saçı olanlar bile direk kutudaki renk çıktığını söylemiş tereddütüm orada yoksa bana kalsada o renk çünkü saçımla birebir aynı ama ya açarsa saçımı zaten sarıdan dönmek için baya uğraştım :/

O zaman bence bu soruyu kuaförünle paylaşmalısın, sonuçta diğer hepimizden daha profosyonel.

kuaförler tamamıyla para tuzağı ben saçımı bile kestirmem kuaförde pek sevmiyorum :/ Bu arada saçlarımı boyadım dediğiniz gibi altun karamele aman dedim ne kadar açılabilirki en fazla aldım bugün ve o kadar güzel oldu ki resim paylaşayım ama hani karamelden çok kumral duruyo ışıklada alakalı olabilir belki ama ben çok beğendim

$1380670_315284825277831_861576660_n.jpg

sizce nasıl olmuşş??

kuaförler tamamıyla para tuzağı ben saçımı bile kestirmem kuaförde pek sevmiyorum :/ Bu arada saçlarımı boyadım dediğiniz gibi altun karamele aman dedim ne kadar açılabilirki en fazla aldım bugün ve o kadar güzel oldu ki resim paylaşayım ama hani karamelden çok kumral duruyo ışıklada alakalı olabilir belki ama ben çok beğendim

Eki Görüntüle 830785

sizce nasıl olmuşş??

Ay canıım harika olmuş bak bu :nazar: güle güle kullan yeni saç rengini :52:

Back