Kızlar sizce hamilemiyim, lütfen yardım!!

lyayla

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
Yer
İstanbul
Bu testi bugun yaptım. yarın regl günüm . çizgi silik ama kolayca görünüyor, bir de kontrol çizgisi normalde kalın ya bu baya ince kıl gibi nerdeyse. Sizce hamile miyim? Ne zaman kan testi yaptırsam sizce? günüm geçmeden yaptırmak istemiyorum.

gebelik var gibi görünüyo ama bi test daha yap istersen kan testide yaptırsan olur sonuç belli olur Allah gönlüne göre versin inşallah

aynı durumu iki kez yaşadım.ikisinde de böyle silik çıkmıştı.bence kesinlikle hamilesin.hayırlı olsun

Bu işlerden anlasam yardım ederdim de hi anlamam ki.

hamilelik var görünüyor.adet gününde kan tahlili kesin sonucu verir.yarın git ver kanını. düşük çıkarsa 2 gün sonra bir daha ver

bende adet günümde bakmıştım aynı şekilde çıktı hatta sonra 3 tane daha yaptım hepsi böyleydi.bir gün sonra kan testi yaptırdım hamileydim canım

bence de hamilesin.benimde öyle çıkmıştı hatta ben adet tarihimden önce yapmıştım çıkmıştı.hem sabahki ilk idrarınla dene kesin çıkar.hadi gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…