Kızlar sizce hamilelik varmı regle 3gün var

moonlightx34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
149
16
28
21
Kızlar ilk fotoğraftaki testi gece 11 gibi yaptım ama başta negatif gibiydi en fazla 2dk bakabildim sonra bi kenara bıraktım 12gibi kalktım tekrar baktım çift çizgi çıkmış bi kaç saat bekleyip 2 gibi yaptım ve hemen ikinci fotoğraftaki testte ikinci çizgi belirdi gibi sanki sizce varmı ara ara sanki regl olacakmış gibi ağrım oluyor dedim heralde bu sefer oldum ama bir süre sonra geçiyor

Eklentiler

• IMG_1969.jpeg
    259,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1967.jpeg
    250,2 KB · Görüntüleme: 32
Teste var CNM hayırlısı olsin istersen yarın bı kan ver

Ben ikinci testte silik çizgi görüyorum sabah ilk idrarla bir daha bakın hem hcg artmış olur

Kızlar 4 gün önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim 0.2 çıktı bugün kaset test yaptım negatif çıktı adetim 4 gün gecikti ne yapmam lazım kafam çok karıştı

Reglin geçsin
Kan verdim ama 0.2 çıktı bugün de kaset test negatif çıktı yani gerçekten hamile olma ihtimalim varmı
Reglin geçsin biraz bı kaç gün sonra kan testine git bende de öyle bir durum oldu bende reglim geçti öyle gidip kan testi verdim çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…