- 4 Ocak 2023
- 149
- 16
- 28
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
-
Teste var CNM hayırlısı olsin istersen yarın bı kan verKızlar ilk fotoğraftaki testi gece 11 gibi yaptım ama başta negatif gibiydi en fazla 2dk bakabildim sonra bi kenara bıraktım 12gibi kalktım tekrar baktım çift çizgi çıkmış bi kaç saat bekleyip 2 gibi yaptım ve hemen ikinci fotoğraftaki testte ikinci çizgi belirdi gibi sanki sizce varmı ara ara sanki regl olacakmış gibi ağrım oluyor dedim heralde bu sefer oldum ama bir süre sonra geçiyor
Ben ikinci testte silik çizgi görüyorum sabah ilk idrarla bir daha bakın hem hcg artmış olurKızlar ilk fotoğraftaki testi gece 11 gibi yaptım ama başta negatif gibiydi en fazla 2dk bakabildim sonra bi kenara bıraktım 12gibi kalktım tekrar baktım çift çizgi çıkmış bi kaç saat bekleyip 2 gibi yaptım ve hemen ikinci fotoğraftaki testte ikinci çizgi belirdi gibi sanki sizce varmı ara ara sanki regl olacakmış gibi ağrım oluyor dedim heralde bu sefer oldum ama bir süre sonra geçiyor
Reglim geçmeden cıkarmı kandaTeste var CNM hayırlısı olsin istersen yarın bı kan ver
Bakıcam inşallah vardır yaBen ikinci testte silik çizgi görüyorum sabah ilk idrarla bir daha bakın hem hcg artmış olur
Bizi de haberdar edin son adet tarihiniz neydiBakıcam inşallah vardır ya
EvetReglim geçmeden cıkarmı kanda
16 aralıkBizi de haberdar edin son adet tarihiniz neydi
2gün önce vermiştim <2 çıkmıştı yükselmişmidir ki varsa
Tabiki iki güne bir verin diyorlar ya iki kat artması için gec döllenme olmuş olabilir o yüzden ver için rht etsin.2gün önce vermiştim <2 çıkmıştı yükselmişmidir ki varsa
Regliniz kaç günde bir acaba belki geç yumurtlamışsınız .16 aralık
O zaman yarın vereyim inşallah vardırTabiki iki güne bir verin diyorlar ya iki kat artması için gec döllenme olmuş olabilir o yüzden ver için rht etsin.
Yumurtlamamı takip ettim 4ünde pik gördümRegliniz kaç günde bir acaba belki geç yumurtlamışsınız .
Hayırlısını dile kısmetse rabbim verirO zaman yarın vereyim inşallah vardır
Tabi en önemlisi hayırlısıHayırlısını dile kısmetse rabbim verir
Kan verdim ama 0.2 çıktı bugün de kaset test negatif çıktı yani gerçekten hamile olma ihtimalim varmıYüksek ihtimalle hamilesin
Reglin geçsin biraz bı kaç gün sonra kan testine git bende de öyle bir durum oldu bende reglim geçti öyle gidip kan testi verdim çıktıKan verdim ama 0.2 çıktı bugün de kaset test negatif çıktı yani gerçekten hamile olma ihtimalim varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?