kızlar sizce hamile olabilirmiyim?

<hadi hayirlisi insallah hamissindir.dilerim tüm isteyenler en kisa sürede kucaklarina bebislerini alirlar.sonucu yazmaya unutma. negativ ciksada moralini bozma bence daha erken.

bayanlar ben şuanda 4.5 aylık hamileyim. reglim ilk gecıktıgınde 2-3 gun sonra hemen idrar testi yaptım, test pozıtıf cıktı, sonra kantestı yaptıdrım ama kan testı negatıf cıktı. doktorum kan testı daha dogru olur genelde bekleyelım dedı. 1 hafta sonra tekrar kan testı yaptırdıgımda so da pozıtıftı. yani hicbirsey belli olmuyor, kan testı en guvenılır sey amabazen yanıltıcı olabılır. bekleyip kan testı yapmak en dogrusu.

benim adetime 5 gün var daha ama ben sabredemiyorum işte yapıcam bugün bi test ama çıkmazsa da ümidimi kesmicem erken yaptım diyip adet günümü beklicem.dediğin gibi esas kan testi güvenilir olanı ama onu yaptırmam için adetimin de 2 3 gün geçmesi lazım o da daha bi 8 gün demek çatalarım vallahi o zamana kadar

kızlar negatif çıktı ama umudumu kaybetmiyorum daha günüm var belki idrarıma geçmemiştir adet günümü beklemeye devam

kızlar adetime 3 gün kala inanılmaz silik çıktı testte dün adet günümdü yine test yaptım yine aynı siliklikte çıktı acaba hamilemiyimdir lütfen yardım edin geçen ay düşük yaptım
:18::18:

silik derken kırmızı çizgi belirgin mi? fotoğraf yükle istersen görmeden bilemem ben

kesin hamilesindir benimde adetime 3 gün kala yaptım test çok çok silik çıktı ve hamileyim sonraki testler dahada belirginleşiyo

Kızlar merhaba bende yaklaşık 2 haftadır beyaz akıntım geliyor kötü koku yada bir kaşıntım yok ama sürekli akıntım var....baştan hatta daha yoğundu şimdi o kadar değil....bugün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı...şimdi kızların yazdıklarını okuyorumda benim regl dönemime daha bir 7-8 gün var.çünkü akıntım diğer regl dönemimin arkasından başladı...hatta 3-4 gün mide bulantısı ve sabahları hafif bir baş dönmesi vardı...dün gecede yine midem sanki boğazımdaydı...1.5-2 ay önce çok erken bir düşük yaptım o yüzden eşimede söylemek istemiyorum tekrardan umutlanıp üzülmesin diye ama birşeylerdende emin olmak istiyorum...ama demekki beklemem lazım...

hemen ümitlenme düşük yaptım diyorsun önceki gebeliktende kalmış olabilir

ben adet oldum bugün kızlar bu ay bebiş yokmuş bende umarım sizlere uğramaz kırmızılar

süt beyazı renginde su gibi gelen akıntım var :44: bu nedir ki şimdi? bilen var mı acaba??

merhaba,

renginden ötürü bu akıntının olması normal yanlızca adetten önce ve hemen sonraki bir kaç günde biraz fazla gelebiliyor. yumurtalıklardan ötürü..
endişe edilecek bir durum yok.. şayet sarı rekte ve kokulu olsaydı o zaman enfeksiyon olduğunun ispatıydı..

merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım..
Adetimin 18. gününde hamile kalabilmek adına bir deneme yaptım. Sizce olasılık nedir??
Aranızda 18. 19. günlerde deneyen ve hamile kalan var mı?

bende aynı durumları yaşadım turşu olayına kadar :) bende 17 kasımdan beri adet olmayı bekliyorum ama yok kan testi negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…