• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce hamile olabilirmiyim?

gofredo

MemintolardaTombiktoymuş!
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.616
245
163
selam kızlar,benim adet döngüm 26 günde bir oluyor.fakat yumurtlama günümden bu yana ateşim yüksek elimi alnıma koyduğum sürekli yanıyor 37lerde ayrıca geceleri ayak altlarım yanıyor sürekli uyanıp ayaklarımı yorganın dışına çıkartıyorum.bat 15 kasım ama yaklaşık 1 haftadır böyle.birde dünden beri göğüslerimin yanları acıyor bu kadar erken ağrımazdı göğüslerim ayrıca gün içinde 5-6 kez kasıklarıma kramp giriyor.acaba bu durumu yaşayıp hamilelik yaşayan varmı aranızda?gebelik testi yapsam çıkarmı sizce?

selam kızlar,benim adet döngüm 26 günde bir oluyor.fakat yumurtlama günümden bu yana ateşim yüksek elimi alnıma koyduğum sürekli yanıyor 37lerde ayrıca geceleri ayak altlarım yanıyor sürekli uyanıp ayaklarımı yorganın dışına çıkartıyorum.bat 15 kasım ama yaklaşık 1 haftadır böyle.birde dünden beri göğüslerimin yanları acıyor bu kadar erken ağrımazdı göğüslerim ayrıca gün içinde 5-6 kez kasıklarıma kramp giriyor.acaba bu durumu yaşayıp hamilelik yaşayan varmı aranızda?gebelik testi yapsam çıkarmı sizce?

biri bişey yazsın yahuu nedir bu

biri bişey yazsın yahuu nedir bu

aynı ateş yükselmelerini bende yaşadım.hatta eşim ne kadar sıcaksın hastamısın diye endişeleniyordu:17:.adetime son 10gün kala kasık batmalarım vardı.bazen hiç hareket etmesem bile oluyordu.adetime 2gün kala test yaptım negatifti.sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım da olmaya başlamıştı.ümidimi kesmiştim tamamen:50: ama sonra kırmızılar gelmedi.hatta sık sık kontrol ediyordum geldiler mi diye.5gün sonra kan testine gittim ve hamileliğimi öğrendim :49::nazar:

15 kasımı bekle derim ben.önceden yapıp ümitlerini yitirme.dua et.bana hamileymişsin gibi geldi ama çok da kaptırma kendini.Herşeyin hayırlısını dile Rabbimden :34:

senin adına çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.bende aynı durumdayım işte 10 gün kala yani yumurtlamamdan sonra bi bastı ateş daha da gitmedi kaç gündür yanıyorum resmen.aniden ayağa kalktığımda birden kasığımdan dizime doğru içeride bi damar çekiliyor sankii.birde akıntım su gibi çok fzla değil ama geldiği zaman su gibi geliyor uzamıyor kesik kesik.sanırım bende beklemeliyim bir süre daha. :26:

senin adına çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.bende aynı durumdayım işte 10 gün kala yani yumurtlamamdan sonra bi bastı ateş daha da gitmedi kaç gündür yanıyorum resmen.aniden ayağa kalktığımda birden kasığımdan dizime doğru içeride bi damar çekiliyor sankii.birde akıntım su gibi çok fzla değil ama geldiği zaman su gibi geliyor uzamıyor kesik kesik.sanırım bende beklemeliyim bir süre daha. :26:

Teşekkür ederim güzel dileklerin için :16: o akıntılar çok fena zaten.defalarca hah adet oluyorum diye koşuyordum banyoya.benim hala devam ediyor aynı miktarda olmasa da.Sabır biraz daha sabır :31:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim güzel dileklerin için :16: o akıntılar çok fena zaten.defalarca hah adet oluyorum diye koşuyordum banyoya.benim hala devam ediyor aynı miktarda olmasa da.Sabır biraz daha sabır :31:

aslında şuan için düşünmüyorum ama her ayda ümitleniyorum işte böyle :44: ha bu arada acayip turşu yemeye başladım :24: hatta az önce öğle yemek arasında turşucuya gittim yarım kilo aldım yarısını yedim diğer yarısını da daha sonra yemeyi planlıyorum 1 haftadır 3. yarım kiloluk turşum.ya psikolojik hamilelik yaşıyorum ya da gerçekten hamileyim. :68: bu arada dün egce rüyamda hamile olduğumu gördüm karnımda kıpırdayışlarını hissediyordum :16:

süt beyazı renginde su gibi gelen akıntım var :44: bu nedir ki şimdi? bilen var mı acaba??

bende seninle aynı durumdayım şu an .benim 2007 doğumlu bi kızım var. ondan sonra 8 ve 5 hafalıkken 2 düşük yaşadım. şu anda gözyaşlarımla dua ediyorum hem sana hem kendime hemde isteyip hakeden hrkese allah anneliği yaşatsın inşallah.

bende seninle aynı durumdayım şu an .benim 2007 doğumlu bi kızım var. ondan sonra 8 ve 5 hafalıkken 2 düşük yaşadım. şu anda gözyaşlarımla dua ediyorum hem sana hem kendime hemde isteyip hakeden hrkese allah anneliği yaşatsın inşallah.

tanrım dualarını gerçekleştirsin :16: peki daha önceki gebeliklerde belirtilerin nasılsı?

benim adetimi 3 gün geçti bugün yinede hemen ümitlenmek istemiyorum bi yandanda dua ediyorum rabbim hayırlısını versin diye. belirti olarak sanki 4-5 gündür hastalanıcakmışım gibi bi şey hissedip gidiyorum lavaboya ama bişey yok .benim hiç bulantım olmuyo sadece su içemiyordum .şimdide aynıyım inşallah hamileyimdir ve sende inşallah

olabilirsin ama ümitlendirme kendini sakın..benimde beyaz akıntılaırm olmuştu hatta mantar olmuştum sonradan öğrendım gebelıgımı... bence idrar tetsı için bekle biraz daha normal döngü 30 gün bır hafta gecıkmeye doktorlar normal gozle bakıyor buyuzden azıcık daha bekle bakalım sabretmek zor ama..bu arada hamıleymişssin gibi dikkat et ama kendıne ilaç alma agır kaldırma kendını yorma hatta folik asitine başla :)
malesef ben 13 haftalıkken kaybettım hayırlısını dile umarım saglıkla alırısn kucagına :)

kaptırıyorum ister istemez ki daha adetime 6 gün var benim.zor tutuyorum kendimi gidip gebelik testi almamk için :31: kabızlık yaşıyorum 4 5 gündür birde ek olarak offf bakalım 6 gün sonra öğrenicem herşeyi bekle bekle :44:

benim adetimi 3 gün geçti bugün yinede hemen ümitlenmek istemiyorum bi yandanda dua ediyorum rabbim hayırlısını versin diye. belirti olarak sanki 4-5 gündür hastalanıcakmışım gibi bi şey hissedip gidiyorum lavaboya ama bişey yok .benim hiç bulantım olmuyo sadece su içemiyordum .şimdide aynıyım inşallah hamileyimdir ve sende inşallah

oo senin epey geçmiş ben senin yerinde olsam hemen test alıp öğrenirdim dayanamazdım o kadar :31: bendede yok bulantı ama sabah su içerken midem kalktı sanki onun dışında bişey olmadı.benim adetimden 1 gün önce başlayan göğüslerimin ağrısı daha dün başladı adetime 7 gün kala yoksa bu kadar ümitlenmezdim ben de :44: sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

Tatlım benim de göğüslerim yumurtlama günümden 3 gün sonra acımaya başlamıştı. Ama kasıklarındaki bu ağrı bu kadar erken normal mi bilemiyorum. Hormonal değişiklikler yaşıyor da olabilirsin. 5 gün var bat a ama bi idrar kiti al istersen ama daha erken olduğu için doğru sonuç vermeyebilir. Ben de senin gibi dayanamayıp reglimden 5-6 gün önce idrar testi yapmıştım. Çok silik çıkmıştı ama kesin sonuç için kan testi yaptırdım günlerce eğerlerin yükselmesini bekledik falan. En güzeli sen reglini bekle delik deşik oluyor kolların kan aldırmaktan. :52: ama dayanamıyorsan sabah ilk iş bi idrar kiti al sonucu da paylaş mutlaka:)

Tatlım benim de göğüslerim yumurtlama günümden 3 gün sonra acımaya başlamıştı. Ama kasıklarındaki bu ağrı bu kadar erken normal mi bilemiyorum. Hormonal değişiklikler yaşıyor da olabilirsin. 5 gün var bat a ama bi idrar kiti al istersen ama daha erken olduğu için doğru sonuç vermeyebilir. Ben de senin gibi dayanamayıp reglimden 5-6 gün önce idrar testi yapmıştım. Çok silik çıkmıştı ama kesin sonuç için kan testi yaptırdım günlerce eğerlerin yükselmesini bekledik falan. En güzeli sen reglini bekle delik deşik oluyor kolların kan aldırmaktan. :52: ama dayanamıyorsan sabah ilk iş bi idrar kiti al sonucu da paylaş mutlaka:)

bugün öğle arası gidip alıyım test yapıyım bakalım en çıkıcak :31:

Back