arkadaşlar mrb ben yeni üyeyüm yardımınıza ihtiyacım var.20 mayıs önceki adet tarihimdi fakat midem çok bulandığı için kan testi yaptırdım değer düşük çıktı.bugün pembemsi bişeyler oldu ama şimdilik bişey yok kistim yok kan testi yaptırmadan önce emin olmak için baktırdım bi sıkıntı yok enfeksiyon vs.mide bulantısı bu kadar erken olur mu bi de idrar testi falan ne zaman yapmalıyım doktora gitmek istemiyorum bi daha bişey olmadan:)
canımm inan senin bu yazini okuyunca o kadar sevindim ki.demekk hala benim gibi dusunen varmis.boyle seyler gayet normal olms.kimin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmiyor ama musluman bir ulkede musluman kardeslerimiz bunu yapmamali. bu gbi olaylara cok rastliyoruz ve bnde yediremiyorum.Allah ıslah etsin.insallah hamile deilsindir kardes.
Ya bişey demek istemiyorum ama günaha girmekten de korkuyorum.
Rabbim ıslah etsin.. bu olaylar normalmiş gibi gelebilir bazılarına ama ben yediremiyorum. bu kutsal olaylar evliliğin birer meyvesidir ama maalesef günümüz gençleri artık zinayı normalmiş gibi görüyor ve inanın çok üzülüyorum. Bu arkadaş yardım istemiş,ama pişman mı acaba yaşadığı bu olay için? onu merak ettim.
Hanımlar ikinizin de mesajları çok mutlu etti beni,kimseyi yargılamak herhangi birimizin hakkı değil elbet,bunu yapmayacağım fakat gençlerimizin halini endişeyle izleyen bir insan olarak bu konuların bu kadar aleni anlatılır hale gelmiş olması,normal karşılanması beni de çok üzüyor!
ya sen kendini bilmiyor musun.birlesme olmadi dyorsun bosalma olmadi dyorsun nasil hamile kalacaksin ki bu sekilde.sorup durma artik.biraz daha beklemen gerekiyor ve sonuc alamazsan dr a gitmen gerekiyor.o belirtilet psikolojikmendir.ilk defa birine ins hamis deilsindir diyorum malesef.Allahim isteyen herkese ver istemeyene verme olan cocuga oluyor
burdaki insanlar müneccim değil nerden bilsinler senin hamile olup olmadığını. altı üstü gidip kan verceksin ve sonucu alcaksın gidip o haltı yemeye imkanın oluyo kan testine olmuyo. milletle dalga geçmek için konu açma insanları da yorma!