Kızlar sizce hamile miyim?

full124

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
12
0
6
Bayburt
Kızlar bu olay olalı 26 gün oldu. Biz erkek arkadaşımla tamamen çıplaktık onun penisi sürekli benim makat bölgemdeydi asla bir birleşme ve boşalma olmadı. Yanlışlıkla 1-2 defa dışında benim vajinama temas etmişte olamaz belki de hiç dokunmadı. Adetimden bi gün önceydi bu olay. Bu aralar çok uyuyorum baş ağrım var ikimiz de çok endişeliyiz şu an çünkü çocuk istemiyoruz. Sizce hamile miyim risk var mı? Lütfen çok kafaya takıyorum kızlar hepinizin cevaplarını bekliyorum..

Hayır daha adetime 3 gün var normal düzenine göre ama internette okuduğuma göre adet gibi bi kanama olabiliyormuş onu nasıl ayırt edicem

Hem adetine 1 gün kalmış hemde adet olmuşsun korkma bişi olmaz :) bende her ay hamileym zannederdim uykum gelirdi kasıklarımda pıt pıt bişiler atardı hatta sabahları kusarak uyanırdım bi test yap rahatlasın için :18:

Evet olaydan 1 gün sonra adet oldum normal her zaman olduğu gibiydi yani bi sorun yoktu 3 gün sonra bu ay ki adetim var test yaptırma ihtimalim şu an yok ne kadar da şey olsa insan korkmadan edemiyo ya :|

Ya bişey demek istemiyorum ama günaha girmekten de korkuyorum.

Rabbim ıslah etsin.. bu olaylar normalmiş gibi gelebilir bazılarına ama ben yediremiyorum. bu kutsal olaylar evliliğin birer meyvesidir ama maalesef günümüz gençleri artık zinayı normalmiş gibi görüyor ve inanın çok üzülüyorum. Bu arkadaş yardım istemiş,ama pişman mı acaba yaşadığı bu olay için? onu merak ettim.

Tabi ki haklısın zaten bi musibet bin nasihattan iyidir derler ben şu an endişeli olduğum için sizlerin yardımını istiyorum.

bi kan testi yaptır bence için rahat etsin..
hamile kaldığını sanmıyorum psikolojik olarak etkilenmişsin işte...

Şu an kan testi yaptırmama çok imkan yokta ne zaman nasıl yaptırmalıyım ayrıca onun dışında yardımlarınızı bekliyorum.

bence zor bi soru ve bunun cevabını öğrenmen için dediğim gibi doktora gitmen gerekiyor. ve kan testi yaptırman gerek..

canımm inan senin bu yazini okuyunca o kadar sevindim ki.demekk hala benim gibi dusunen varmis.boyle seyler gayet normal olms.kimin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmiyor ama musluman bir ulkede musluman kardeslerimiz bunu yapmamali. bu gbi olaylara cok rastliyoruz ve bnde yediremiyorum.Allah ıslah etsin.insallah hamile deilsindir kardes.

canımm inan senin bu yazini okuyunca o kadar sevindim ki.demekk hala benim gibi dusunen varmis.boyle seyler gayet normal olms.kimin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmiyor ama musluman bir ulkede musluman kardeslerimiz bunu yapmamali. bu gbi olaylara cok rastliyoruz ve bnde yediremiyorum.Allah ıslah etsin.insallah hamile deildir bu kardesimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…