Kızlar sizce hamile miyim?

evet cnm büyük ihtimal öyle =) yarın bir kan testi yaptır hayırlı uğurlu olsun

Canım dün akşam da yaptım yine aynısı çıktı,içim rahat etmedi bugün bir daha yaptım. Hayırlısı bakalım,iki aydır deniyoruz. :)

hehehe ben 5 tane yapmıştım.İkisindede aynı çıktıysa gebesin birde benim ikinci çizgi daha aaz belirgindi seninki baya belirgin değerin yüksek olduğunu düşünüyorum hakkında hayırlısı arkadaşım

Bende en erken cuma günü kan testi yaptırabilirm. herhangi bir sağlık ocağına gidebilir miyim,doktora görünmek mi gerekir yoksa direk kan testi yapıyorlar mı?

bende en erken cuma günü kan testi yaptırabilirm. Herhangi bir sağlık ocağına gidebilir miyim,doktora görünmek mi gerekir yoksa direk kan testi yapıyorlar mı?

özel labotatuvara gidersen hemen yaparlar beta hcg büyük olasılıkla hamilesin ama hayırlı olsun:))

hamilesin canım bende 1 gün geçti yaptım böyle çıktı 2 gün sonra sağlık ocağında kan verdim çıktı.şuan 5.hafta bitti :)

Kızlar hepinize ilginiz ve cevaplarınız iççin teşekkür ederim. Bugün kan testi yaptırdım,sizinde söylediğiniz gibi hamileymişim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…