Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 aydır korunmuyoruz adetim geçen ay birden duzensizlesti normalde bugün adet günüm test yaptım beyaz çizgi cıktı pembe silik falan değil bildiğin beyaz ne demek acaba bu?
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim eşimde varikosel var sperm hızı düşük o yüzden doktor ameliyat ya da tüp bebek dedi şimdi b8r umut doğdu içime resimde pek belli değil ama beyaz çizgi normalde bariz var
Negatif gibi duruyor ama bi kaç gün bekleyip tekrarlamakta fayda var belki geç döllenmedir. Benim de daha önce beyaz çizgim çıkmıştı ama gebe değildim .
Varikosel aşamalari var ve evet sperm hizinin düşük olmasinin en büyük nedenlerinden biri. Tüp bebek öneriyolar direk. Ameliyati iyi araştırın. Kesin sonuç vermeyebiliyor.
Negatif gibi duruyor ama bi kaç gün bekleyip tekrarlamakta fayda var belki geç döllenmedir. Benim de daha önce beyaz çizgim çıkmıştı ama gebe değildim .