Kızlar sizce hamile miyim

Nocternity

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
72
188
13
2272145

Adet gunun bugun falan heralde bence hamilesin
Evet canım normalde bugün adet olmalıydım. Normalde belirtim yok sadece bugün 1 anlık kasığıma bir ağrı girdi çıktı. 1 sn di ama şiddetliydi istemsizce yüzümü buruşturdum ama hemen geçti. Sonra olabilir mi acaba dedim ve böyle çıktı

Valla silik çizgi var ama insan ilk görünce inanamıyor ben o yüzden ertesi gün de tekrar test yapmıştım.o da pozitif olunca zaten Şubat'ta öğrendim ama bahar geldi. Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin 🙏🏻 aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Valla silik çizgi var ama insan ilk görünce inanamıyor ben o yüzden ertesi gün de tekrar test yapmıştım.o da pozitif olunca zaten Şubat'ta öğrendim ama bahar geldi. Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin 🙏🏻 aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Merhaba inş vardır 🙏 bir sorum olacak tı bu dönemde hani diolar ya yerleştiği için hafif kanama gibi bir şey geliyor sizde öyle bir şey oldu mu ? Kusura bakma

Merhaba inş vardır 🙏 bir sorum olacak tı bu dönemde hani diolar ya yerleştiği için hafif kanama gibi bir şey geliyor sizde öyle bir şey oldu mu ? Kusura bakma
Ne kusuru canım . yerleşme kanaması sadece kadınların%30 unda görülüyormuş ben yaşamadım .yani illede kanama lekelenme olacak diye bişey yok

Ne kusuru canım . yerleşme kanaması sadece kadınların%30 unda görülüyormuş ben yaşamadım .yani illede kanama lekelenme olacak diye bişey yok
Sağol...burada hamileyim diye yazanların çoğu öyle bir şey den bagsediyorda merak ettim.... tedavi gördün mü cnm sem

Sağol...burada hamileyim diye yazanların çoğu öyle bir şey den bagsediyorda merak ettim.... tedavi gördün mü cnm sem
Ben tedavi görmedim ama korunmayı bırakmadan önce Dr gittim genel kontrollerimi yaptım. Şükür herşey temiz çıktı folik asit kullanmaya başladım

Kızlar çalıştığım için yarına kontrol için randevu aldım. Dua edin lütfen şu anda çok garip bir ruh halindeyim. İnanamıyorum hala rüya ya da hayal görüyormuşum gibi geliyor

Back
X