• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce hamile miyim?

asmilacep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
22
2
1
33
8 gün önce ilişkşye girdik kızlar ve dün ilişkşden tam bir hafta geçmişti beta hcg testi yaptırdım 0.100 çıktı reglme 4 gün var. Bir kaç gündür de sarı akıntım olmaya başladı. İçimden bir ses geç döllenme diyor. Onun dışında ayaklarımda bir haftadır uyuşma var halsizlik ve uyku düşkünlüğü de olmaya başladı... sizce umutlanmalı mıyım. Kan testini erken mi yaptırdım?

Regle dört gün varsa kanda gebelik muhakkak çıkardı diye düşünüyorum inan o belirtiler hep psikolojik :KK43: yaşadığım için biliyorum

Ben de öyle düşünüyordum ama ilişkşden 7 gün sonra kanda da belli olmayabilir dediler. En doğru sonuç adet tarihinin geçmesi deri doktorum da... geç döllenme 10-14 gün sürebiliyormuş bu da adetin 1-2 gün geçmesi gerek gibi... kafam çok karışık yaa

Ben de öyle düşünüyordum ama ilişkşden 7 gün sonra kanda da belli olmayabilir dediler. En doğru sonuç adet tarihinin geçmesi deri doktorum da... geç döllenme 10-14 gün sürebiliyormuş bu da adetin 1-2 gün geçmesi gerek gibi... kafam çok karışık yaa
Sıkıntı yapma :) o zaman daha iyi olmaz herşey..bir problem adet düzensizliği vs yoksa yada eşinde sıkıntı yoksa olur inşallah :) inşallah adetin gecikir de hamilesindir

8 gün önce ilişkşye girdik kızlar ve dün ilişkşden tam bir hafta geçmişti beta hcg testi yaptırdım 0.100 çıktı reglme 4 gün var. Bir kaç gündür de sarı akıntım olmaya başladı. İçimden bir ses geç döllenme diyor. Onun dışında ayaklarımda bir haftadır uyuşma var halsizlik ve uyku düşkünlüğü de olmaya başladı... sizce umutlanmalı mıyım. Kan testini erken mi yaptırdım?
Geç döllenme yumurtlamanın geç olması ile alakalı bir durum. 8 gün önceki ilişkide yumurta varsa döllenme olmuştur yoksa olmamıştır. Yani bu durumda en geç 5 gün önce döllenme gerçekleşmiş olmalı (çünkü sperm 3 gün dayanır) ki bu durumda hcg yükselmeye başlamış olmalıydı. Benim geç döllenme değildi ama reglime 4 gün kala hcg 67 gibi bişey çıkmıştı. Çok umutlanmayın bence. Hayırlısı

Geç döllenme yumurtlamanın geç olması ile alakalı bir durum. 8 gün önceki ilişkide yumurta varsa döllenme olmuştur yoksa olmamıştır. Yani bu durumda en geç 5 gün önce döllenme gerçekleşmiş olmalı (çünkü sperm 3 gün dayanır) ki bu durumda hcg yükselmeye başlamış olmalıydı. Benim geç döllenme değildi ama reglime 4 gün kala hcg 67 gibi bişey çıkmıştı. Çok umutlanmayın bence. Hayırlısı
Sperm 3 gün canlı kalıyormuş evet ama 3 gün içinde döllenme olur mu ki?

Benim de benzer bir durum. Geçen hafta çarşamba perşembe yumurtlama testinde ikinci koyu çizgi vardı. İlişki oldu. Bugün bir hafta geçti üzerinden yumurtlamanın. İdrarda negatif. Kan tahlili yaptırsam çıkar mı merak ediyorum.

Benim de benzer bir durum. Geçen hafta çarşamba perşembe yumurtlama testinde ikinci koyu çizgi vardı. İlişki oldu. Bugün bir hafta geçti üzerinden yumurtlamanın. İdrarda negatif. Kan tahlili yaptırsam çıkar mı merak ediyorum.
Bir bak bakalım canımm iyi haberlerini bekliyorum

Sperm 3 gün canlı kalıyormuş evet ama 3 gün içinde döllenme olur mu ki?
Olabilir tabi. Yumurtanın o üç günlük zaman diliminde orda olması ve çatlaması gerekli. O yüzden gebe kalmak için 2 günde 1 ilişki gerekli. Tam günü olmasa bile bir gün önce bile ilişkiye girilmiş olsa döllenme gerçekleşebilir. Döllenmeden sonra 7 gün içinde hcg yükselmeye başlar.

Kan testi her zaman en net sonucu verir. Varsa çıkar

Benim kan testim negatif çıktı bugün. Önümüzdeki hafta çarşamba günü Bat. Belki değişir sonuç

Bende aynı sizin gibi, bir bekleyiş içinde olduğum için şüpheleniyorum. hatta adetime daha 10 gün var dayanamayıp test yaptım. Psikolojik gerçektende.

Back