- 7 Kasım 2022
- 36
- 30
- 3
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy gayet güzel bir kızsın, başkalarıyla kıyaslamanın sonu yok her güzelin daha güzeli mutlaka vardır, ayrıca kıyaslama yaparsak da bayağı kalburüstü birisin.Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
kendimi swviyorumda bilmiyorum ya iyi hissetmiyorumasko supersin insanlarin dedigine bakma kendini sev
haklısınnn ama ne bileyim iştee evet 20 yasindayiöDaha küçüksün eğer bu senin resmin ise. Herkes tarafından beğenilmen mümkün değil. Önemli olan nasıl göründüğün değil nasıl yansıttığın, kendine güven duyman kendini sevmen önemli yoksa en ufak eleştiride kalırsın
teşekkür ederimm bilmiyorum son zamanlarda kötü hissediyorum sanki ne yapsamda güzel değilim gibiAyy gayet güzel bir kızsın, başkalarıyla kıyaslamanın sonu yok her güzelin daha güzeli mutlaka vardır, ayrıca kıyaslama yaparsak da bayağı kalburüstü birisin.
psikolojim bozuk zaten ciddi derecede iyi değilim herşeye takıyorumPsikolojik destek alabilirsiniz. Gayet iyisiniz neyinizi beğenmiyorsunuz ki?
çok haklısın teşekkğr ederim hicbise yapmiyorum kendime haklisinValla ben beğendim ama benim beğenmemle ya da başkasının beğenmemesi ile bir şey değişmez senin beğenmen lazım. Kendine yatırım yap. Makyaj demiyorum bak düzenli bir cilt bakım rutinin olsun, spor yap, yürüyüş yap. İnsan kendine baktıkça özgüven geliyor, kendini güzel buluyor.
çok doğru evet bende öyle olmaya zorluyorum kendimiBen beğenmem, başkası güzel bulur; bunun belli parametreleri yok ki. Ben kendimi beğeniyorum, kimsenin fiziğim, saçım, oram, buramla ilgili yorumları umrumda olmuyor mesela. Hep de derim ben sokakta gezerken aynalardan camlardan kendini izleyen bir kadınım, başkalarının ne gördüğü vız gelir tırs gider. Kendini sev, en iyi versiyonun olmaya çalış.
Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?