• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Güzel miyim?

Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Ayy gayet güzel bir kızsın, başkalarıyla kıyaslamanın sonu yok her güzelin daha güzeli mutlaka vardır, ayrıca kıyaslama yaparsak da bayağı kalburüstü birisin.

Ayy gayet güzel bir kızsın, başkalarıyla kıyaslamanın sonu yok her güzelin daha güzeli mutlaka vardır, ayrıca kıyaslama yaparsak da bayağı kalburüstü birisin.
teşekkür ederimm bilmiyorum son zamanlarda kötü hissediyorum sanki ne yapsamda güzel değilim gibi

Valla ben beğendim ama benim beğenmemle ya da başkasının beğenmemesi ile bir şey değişmez senin beğenmen lazım. Kendine yatırım yap. Makyaj demiyorum bak düzenli bir cilt bakım rutinin olsun, spor yap, yürüyüş yap. İnsan kendine baktıkça özgüven geliyor, kendini güzel buluyor.

Ben beğenmem, başkası güzel bulur; bunun belli parametreleri yok ki. Ben kendimi beğeniyorum, kimsenin fiziğim, saçım, oram, buramla ilgili yorumları umrumda olmuyor mesela. Hep de derim ben sokakta gezerken aynalardan camlardan kendini izleyen bir kadınım, başkalarının ne gördüğü vız gelir tırs gider. Kendini sev, en iyi versiyonun olmaya çalış.

Valla ben beğendim ama benim beğenmemle ya da başkasının beğenmemesi ile bir şey değişmez senin beğenmen lazım. Kendine yatırım yap. Makyaj demiyorum bak düzenli bir cilt bakım rutinin olsun, spor yap, yürüyüş yap. İnsan kendine baktıkça özgüven geliyor, kendini güzel buluyor.
çok haklısın teşekkğr ederim hicbise yapmiyorum kendime haklisin

Bence hoşsunuz. Ve güzellik algısı günümüzde o kadar değişti ki doğal hali ile güzel olmak çok zor bu devirde sanırım.
Filtre çıktı mertlik bozuldu mu diyeyim ne diyeyim😀
Siz kendinizi sevin yeter. Yorum yapan olursa da, onlara neyse, yoo ben çok beğeniyorum kendimi sen kendinle ilgilen deyin.
Onların lafına aldırış ettiğinizi anlarlarsa susmazlar

Burda mı özgüven pompalayacaksın kendine ablacım? Herkes güzel bulsa illa beğenmeyen çıkar seni. Bu herkes için geçerli. Sen kendini beğen millet beğenmese ne olur. Misal ben kendimi beğeniyorum ve hiçbir onaya ihtiyaç duymuyorum bu kadar basit. Yani özetle kendini beğendiğin kadar güzelsin.

Ben beğenmem, başkası güzel bulur; bunun belli parametreleri yok ki. Ben kendimi beğeniyorum, kimsenin fiziğim, saçım, oram, buramla ilgili yorumları umrumda olmuyor mesela. Hep de derim ben sokakta gezerken aynalardan camlardan kendini izleyen bir kadınım, başkalarının ne gördüğü vız gelir tırs gider. Kendini sev, en iyi versiyonun olmaya çalış.
çok doğru evet bende öyle olmaya zorluyorum kendimi

Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?

Bir konunuzda 15 kilo fazlam var demiştiniz; hiçte öyle görünmüyorsunuz.

Burun estetiğiniz sonrası görünüşünüze fazla odaklandınız sanırım.

Back