- 5 Ekim 2016
- 15
- 4
- 16
- 35
- Konu Sahibi Butterfly2417
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 3 dk çok hafif belliydi 5 dk sonra direk çıktıBen bu testlerle hic yapmadım ama 2. Cizgi görüyorumaninda mi olustu bekledimi test
Hafta sonu olduğu için veremem ki 3 gün önce yaptığım testte hiç çıkmamıştı bugün yaptım boyle çıktıKan ver
Acilde verHafta sonu olduğu için veremem ki 3 gün önce yaptığım testte hiç çıkmamıştı bugün yaptım boyle çıktı
Doktora gorunmeden hemen gidip verebilirmiyimAcilde ver
Ozel hastanede vermiştim ben ilk gebeliğimdeDoktora gorunmeden hemen gidip verebilirmiyim
Tamam o zaman oyle yapıyım o zaman en iyisiOzel hastanede vermiştim ben ilk gebeliğimde
Çok heyecanlıyım gerçi gebelik olmasa bu çizgi hiç çıkmazdı dimi productor early erken gebelik testiyle yaptımTamam o zaman oyle yapıyım o zaman en iyisi
Dra soylicen zaten gebelik suphem var test yapar misiniz diye. Yapiolar ben acidle vermistimDoktora gorunmeden hemen gidip verebilirmiyim
Tamam o zaman çok teşekkür ederim ama gebelik olmasa zaten o çizgi çıkmazdı dimi 3 gün önce de yaptım çünkü aynı testten onda hiç bişey çıkmamıştıDra soylicen zaten gebelik suphem var test yapar misiniz diye. Yapiolar ben acidle vermistim
Bilemem o testler cok guvenilir degil.Tamam o zaman çok teşekkür ederim ama gebelik olmasa zaten o çizgi çıkmazdı dimi 3 gün önce de yaptım çünkü aynı testten onda hiç bişey çıkmamıştı
En iyisini yaptım ama predictor early yanılma payı çok düşük oluyo o testtlerde normal ucuz olanlardan yapmadımBilemem o testler cok guvenilir degil.
İnanmak istiyorsan sen bilirsin kan testi olmadan kesindenemez kimyasal da olabiliyor cunku. Bos yere umut vermek istemem kimseye.En iyisini yaptım ama predictor early yanılma payı çok düşük oluyo o testtlerde normal ucuz olanlardan yapmadım
Teşekkür ederimİnanmak istiyorsan sen bilirsin kan testi olmadan kesindenemez kimyasal da olabiliyor cunku. Bos yere umut vermek istemem kimseye.