Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce gebelik belirtisi mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
Benim bat a son 5 gün var Kızlar benim idrarım bulanık beyaz parçacıklar var içinde öyle olup da gebe olduğunu öğrenen var mı hamilelik belirtisi mi lütfen yardımcı olur musunuz ?

Enfeksiyonda olabilir.belirtiler biraz psikolojik aslinda belkide hep vardi ama senin simdi dikkatini cekti.olabilir yani
Aynen öyle de olabilir bilmiyorum çok istediğim için belki de hep ufak bişeyi çocuğa yoruyorum

Merhaba canım ben hamileyim geçen hafta hastanede idrar tahlili verdim. Idrarda aynı dedigin gibi beyaz minik minik parçacıkları vardı. Ilk defa öyle olduğunu gördüm. bu bir belirtimidir bilmiyorum. Hatta öyle görünce sonuç kötü çıkar diye düşündüm ama bir sorun olmadı. Sonuçlar temiz

Ayy yine ümitlendim valla hadi hayırlısı inşallah vardır çok saol canım beni çok mutlu ettin

Merhaba merak ettim bwlirtiler doğrumu hamilemisimiz
Yok değilim hüsraan tamamen psikolojikmiş bat 16 aralık bekliyorum bakalım bu ay da olmazsa adetimin ikinci günü gitmemi söyledi doktorum ikinci günü gidcem nasip bakalım hayırlısı

Yok değilim hüsraan tamamen psikolojikmiş bat 16 aralık bekliyorum bakalım bu ay da olmazsa adetimin ikinci günü gitmemi söyledi doktorum ikinci günü gidcem nasip bakalım hayırlısı
Benimde bat 15 bende her ay belirti arıyorum 3hafta önce rahim filmi çektirdm eşimde sperm sayısı az bendede çikolata kisti varmş hamileliği engel değil dedi 6ay deneyin olmaSa tüp bebek dedi ama işte cok istyrm her ay kesin hamileyim diyem ama olmyr

Bende aynı her ay kesin var bu defa diyorum ama sonu hüsranla bitiyor o yüzden ben bu ay hiç takmadım kafaya hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…