- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Öyle olup da gebe olanlar çokmuş diye duydum da benHayir kesinlikle gebelik belirtisi deil.benim hep oluyo hamile deilim
Enfeksiyonda olabilir.belirtiler biraz psikolojik aslinda belkide hep vardi ama senin simdi dikkatini cekti.olabilir yaniÖyle olup da gebe olanlar çokmuş diye duydum da ben
Aynen öyle de olabilir bilmiyorum çok istediğim için belki de hep ufak bişeyi çocuğa yoruyorumEnfeksiyonda olabilir.belirtiler biraz psikolojik aslinda belkide hep vardi ama senin simdi dikkatini cekti.olabilir yani
Bende öyleydim.artik pek kendimi dinlememeye belirti aramamaya calisiyorum napim.Aynen öyle de olabilir bilmiyorum çok istediğim için belki de hep ufak bişeyi çocuğa yoruyorum
Ayy yine ümitlendim valla hadi hayırlısı inşallah vardır çok saol canım beni çok mutlu ettinMerhaba canım ben hamileyim geçen hafta hastanede idrar tahlili verdim. Idrarda aynı dedigin gibi beyaz minik minik parçacıkları vardı. Ilk defa öyle olduğunu gördüm. bu bir belirtimidir bilmiyorum. Hatta öyle görünce sonuç kötü çıkar diye düşündüm ama bir sorun olmadı. Sonuçlar temiz
Merhaba merak ettim bwlirtiler doğrumu hamilemisimizAyy yine ümitlendim valla hadi hayırlısı inşallah vardır çok saol canım beni çok mutlu ettin
Ne için bakcaz abla maşallah rabbim inşallah bize de nasip eder yaa :)kızlar anlayan varmi bakarmsnz biEki Görüntüle 2214107
Yok değilim hüsraan tamamen psikolojikmiş bat 16 aralık bekliyorum bakalım bu ay da olmazsa adetimin ikinci günü gitmemi söyledi doktorum ikinci günü gidcem nasip bakalım hayırlısıMerhaba merak ettim bwlirtiler doğrumu hamilemisimiz
Benimde bat 15Yok değilim hüsraan tamamen psikolojikmiş bat 16 aralık bekliyorum bakalım bu ay da olmazsa adetimin ikinci günü gitmemi söyledi doktorum ikinci günü gidcem nasip bakalım hayırlısı
Bende aynı her ay kesin var bu defa diyorum ama sonu hüsranla bitiyor o yüzden ben bu ay hiç takmadım kafaya hayırlısı bakalımBenimde bat 15bende her ay belirti arıyorum 3hafta önce rahim filmi çektirdm eşimde sperm sayısı az bendede çikolata kisti varmş hamileliği engel değil dedi 6ay deneyin olmaSa tüp bebek dedi ama işte cok istyrm her ay kesin hamileyim diyem ama olmyr
tatlım cinsiyet tahmini icin inşalalh damlacimmm insallah rabbim bizede nasip etsinNe için bakcaz abla maşallah rabbim inşallah bize de nasip eder yaa :)
O senin değil mi ablacımtatlım cinsiyet tahmini icin inşalalh damlacimmm insallah rabbim bizede nasip etsin
Erkeğe benziyor sanki :)tatlım cinsiyet tahmini icin inşalalh damlacimmm insallah rabbim bizede nasip etsin
insallah oyları kuzm iki kızı var bu erkek olur insallahErkeğe benziyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?