• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce doğum belirdisi olabilirmi.?.bakarmısınız lütfen

snur42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
3.735
11
0
Konya
ben 34 haftalık hamişim..doğum tarihimede şubatın başı dediler..
7isine kadar sarkabilirmiş.
doğuma annemin yanına gidecem bulunduğum
yerde hastene uzakta
en yakını 1 saaat ve oda devlet hastenesi ilgi yok
özel hastenede 1buçuk saat kesin sürüyor.
36 haftam bitince annemim yanına gidecektim
ama şu sıralar erken doğumdan korkuyorum
ve 2 gündür özellikle geceleri kasıklarım felaket
sağıma soluma dönmekte bile çok zorlanıyorum
bu doğumun yakınlaştına işaret olabilirmi
yoksa son aylarda çok normal bi durmmu
cvplarınıza ihtiyacım var çok teşekkrler
haa unutmadan benim bebk makat duruyordu dönmesiyle falan da alakalı olabilirmi

gecmis olsun canim. kesinlikle dogum belirtisi degil canim bebegin buyudu için muhtemelen seni rahasiz ediyordur. benim son ayimda buna benzer kasimlarimda aci oluyordu birak saga sola donmeyi kibirdayamiyordum bile. bebek donunce boyle bir sey olurmu onu bilemicem.
bebek donunce bende hiç belli olmamisti. dondugunude nasil anladim asagina hicririk sesleri geliyordu..

Merhabalr bencede doğum belirtisi değil bebek ters olduğu için aşağıya baskı hissedersin,döndüyse kafayı yerleştirmeye çalışacaktır buda kasık ağrısı yapar bence elini çabuk tut annene erken git işini sağlama al değil mi ne olur ne olmaz hem onlar sana daha iyi bakarlar ohhh yan gel yat bebekte büyür bu arada Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtul ınşaallah birde kendin kontrol et eğer baş yukarda ise aşağısının boşluğu eline rahatlıkla hissedilir,eğer baş aşağıda ise yukarısı yumuşaktır

bende 38. haftadayımm 2 3 haftadırr ben de ne doğru dürüst uyuyabiiliyorum ne de hareket edebiliyorumm kasıklarım sancıyoo ara ara ama normal olduğunu söyledi dr bekliyooruzz bakalım hanımefendii ne zaman gelicekk :)

gayet normal canım benimde son ayımda oluyodu böyle ağrılar hatta kasılmalarım sıklaşmıştı doktorum nst ye bağlamıştı ama doğum sancısı değildi

doğum sancısını anlamam mümkün değil canım benim rahim ağzı sorunum oldugu için 4 cm le başladı sancılarım o yüzden ik sancım çok şiddetli olmuştu ve 5 dk da bir gelmişti ama normali 30 dk dan başlıyomuş tabi hafiften şiddetliye doğru ilerliyo
sağlıklı doğumlar canım

benimde son zamanlarımda oluyordu dediğin gibi kalıyordum doğuracam diye ama 41 haftanın sonunda sezeryanla oldu normal bunlar ama kişiden kişiye değişir
kafana takma ve kendini dinleme bencede annenin yanına git güzelce yat..

Back