Ecculku Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 4 0 29 Ağustos 2013 Konu Sahibi Ecculku #1 ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sizce deldirsem yakışır mı acaba burnuma, yüzüme ?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sizce deldirsem yakışır mı acaba burnuma, yüzüme ?
ciimciime Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 208 5 29 Ağustos 2013 Konu Sahibi Ecculku #2 Ecculku .!.: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sizce deldirsem yakışır mı acaba burnuma, yüzüme ? Genişletmek için tıkla... yakisir yakismasinada canim.. yüzündeki hic bir yeri deldirme bence ileride takmadigin zaman izi kaliyor ve hic güzel görünmüyor
Ecculku .!.: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting sizce deldirsem yakışır mı acaba burnuma, yüzüme ? Genişletmek için tıkla... yakisir yakismasinada canim.. yüzündeki hic bir yeri deldirme bence ileride takmadigin zaman izi kaliyor ve hic güzel görünmüyor
Ecculku Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 4 0 29 Ağustos 2013 Konu Sahibi Ecculku #3 ciimciime .!.: yakisir yakismasinada canim.. yüzündeki hic bir yeri deldirme bence ileride takmadigin zaman izi kaliyor ve hic güzel görünmüyor Genişletmek için tıkla... canım çok heves ettim ya ama yakışır mı yakışmaz mı çok kararsız kaldım
ciimciime .!.: yakisir yakismasinada canim.. yüzündeki hic bir yeri deldirme bence ileride takmadigin zaman izi kaliyor ve hic güzel görünmüyor Genişletmek için tıkla... canım çok heves ettim ya ama yakışır mı yakışmaz mı çok kararsız kaldım