• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce bu takımı almalı mıyım???

1. resimi begendim 2. pek hoşuma gitmedi ama senin kararın genede

Son düzenleme:
Canım ben kahvaltı ve servisliklerini ayrı ayrı almış biri olarak kahvaltı takımının gereksizliğini tescilledim. İkinci olanı alıcaksan hem çay davetlerinde hem kahvaltıda kullanırsın ama ayrı bir kahvaltı takımı gerçekten kullanılmıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten kahvaltı takiminiz var bir tane daha olmasına gerek yok bence. Ama koymaya yerim var içimde kalmasın diyorsanız da siz bilirsiniz...

İkisi birbirine çok benziyor. Ben olsan kahvaltılık olanı çiçekli spor bir model aldıysam, diğer yemek takımını daha farklı tarzda alırdım.
Düz renkli bile olabilir...
Herhalukarda güle güle kullanın.

1.cisi ama kahvaltı takımının bazı parçalrınınn gerksizzz olduğunuu söylüyorlar çayydanlığıı mesalaa amaaa 1. pekk hoşşş:)

2. olanı pek beğenmedim aşırı kırmızı biraz midemi bulandırdı afedersiniz

Kahvalti takimlarinin gereksiz oldugunu dusunmuyorum. Fakat ikinci bir takim bence gereksiz. Parani ihtiyacin olan baska bir seye harcarsin :)

2. De günlük yemek takımı da var eğer günlük yemek takımı almadıysan alabilirsin bence çukur tabağıda var kırmızıyı da çok severim çok beğendim özellikle düz kırmızıları

İkisi de birbirine çok benziyor ben takım olarak düşünmedim kendim takım yapmış biri olarak bence fazladan alınmış olur tabi ki karar sizin:51:

Kızlarrr bu benim 12 kişilik kahvaltı takımım
http://www.cookplus.com/urun/karaca-country-33-parca-kahvalti-takimi-50367-2-yesil-
Buda almak istediğim hem yemek hem kahvaltı takımı sizce almalı mıyım yoksa gereksiz mi?
http://www.cookplus.com/urun/karaca-tiffany-47-parca-stonware-set-bordo-

canım ben o ikinci takımı beğenmedim hiç hoşuma gitmedi. ama sen beğendiysen ve kullanırım diyorsan alabilirsin canım. benim aldığım çeyiz setinde kahvaltı takımı vardı ben de aldım. ek olarak bir daha almayı düşünmüyorum. onun yerine pasta takımı falan alabilirsin misafirlerin için. :16:

Kızlar hepiniz çok saolun almaktan vazgeçtim,söylediklerinizde haklısınız.

canım ben o ikinci takımı beğenmedim hiç hoşuma gitmedi. ama sen beğendiysen ve kullanırım diyorsan alabilirsin canım. benim aldığım çeyiz setinde kahvaltı takımı vardı ben de aldım. ek olarak bir daha almayı düşünmüyorum. onun yerine pasta takımı falan alabilirsin misafirlerin için. :16:

Canım dediğin gibi benimde çeyiz setimde kahvaltı takımım vardı üstüne bir takım daha aldım aynısından,günlük yemek takımımda var gereksiz olcağına karar verdim.

Kızlar hepiniz çok saolun almaktan vazgeçtim,söylediklerinizde haklısınız.

Canım dediğin gibi benimde çeyiz setimde kahvaltı takımım vardı üstüne bir takım daha aldım aynısından,günlük yemek takımımda var gereksiz olcağına karar verdim.

aynen canım. ama pasta takımı alırsan her türlü kullanırsın :16:

Kahvalti takimi yerine bence setlerle takim yapilmali. Ben Mudo Kipa M.coco ve English Home den harika bir set yaptim. Pastel renklerde ve tarzlari cok benziyor. Cay bardaklarini ayri alirsin zaten. Servis tabaklari. Zeytinlik kahvaltiliklar recellikler falan hersey bulabilirsin. Ben gereksiz buluyorum takimi

Back
X