Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sizce bu saç rengi güzel mi?

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
Twitter

merhaba kızlar sacımı boyamayı dusunuyorum daha önce boyamadim bi bu saç birde

bu saçı cok begeniyorum sizce hangisi daha iyi şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
evet teşekkürler kızlar zaten ikisinide denemek istiyorum mutlaka sacımda ama ilk olarak birinciyi yaptıracagım sanırım sonra 2.

aynen canim zaten bu iki modelde zor bi model sanırsam bide saçlarim siyah kesin akar boya bide boyalı saclar için özel set alıcam korumak lazim bu rengi :)

Canım maltepe carrefourda kırık tarak diye bir kuaför var iyi olduğunu duydum ama biraz tuzlu.
Bide senin nerde oturduğunu bilmiyorum tabi direk daldım konuya

2.ye bayıldım. her tarafı alt kısmı gibi olsa daha güzel hatta bence...

Canım maltepe carrefourda kırık tarak diye bir kuaför var iyi olduğunu duydum ama biraz tuzlu.
Bide senin nerde oturduğunu bilmiyorum tabi direk daldım konuya

maltepeye yakınım canim ama zaten hic farketmez sacımı yıpratmasın istanbulun taa sonuna bile giderim zaten bide ben hic boya yaptırmadıgım için bilmiyorum bu boyaları ne zamanda bir yenilemek lazım biliyo musun canim

Saç uzadıkça alttaki kadının saçı gibi olur kendi saçın daha yoğun
boyalar uçlarda kalır. Bu tür saçlar nasıl boyatılıyo pek bilgim yok
işin uzamanına sor. Bide kuaföre hangisi yakışır diye sor çünkü iki kadınada
saç modelleri çok yakışmış ama ikisininde ten uyumu farklı
Hani kuaförde hangisini yakışcağını söyle ona göre yaptırırsın.
Tabi her kuaföre güvenememek lazım

Son düzenleme:

canim birinci resimdeki ten rengi benim kşın ten rengim 2.de yaz

Canım şimdi doğal durmak istiyosan 1. seç derim
Eğer dikkat çekmek istiyorum diyosan 2. seç
Benim fikrim 1. olan çok hoş ve doğal

teşekkür ederim canim şimdi ben kaş modelimide degistiricem hepsi uyumlu olsun istiyorum aslinda bide ben okuyorum o yüden cok dikkat cekici olmak istemem bide cingene gibi dursun istemiyorum yani ten rengim o kadar koyu degil yakışır bence ama ilk kez boyatacagım falan ya düşündürüyor insanı bencede 1. cok dogal ve saf durmuş

Aynen canım çok doğal şimdi benimde öyle yapasım geldikıskandım
Sonrada onu denersin canım. İçinde kalmasın

Aynen canım çok doğal şimdi benimde öyle yapasım geldikıskandım
Sonrada onu denersin canım. İçinde kalmasın

haha yaptır canim :) bide ben sana kaş onerisi sorabilir miyim

http://img004.lazygirls.info/people/miranda_kerr/miranda_kerr_victorias_secret_cotton_commercial__U0gTvZn.sized.jpg için Google Görsel Sonuçları aslinda benim kaşın bu modele benziyor

http://www.fm95pakistan.com/wp-content/uploads/2012/07/Miranda-Kerr-Drop-Dead-Cotton-Sexy-in-New-Promo-for-Victoria%25E2%2580%2599s-Secret7.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://i2.listal.com/image/1477035/500full.jpg için Google Görsel Sonuçları birde bunu cok begendim biraz ince ama sence hangisi iyi canim degismisken bari hepsi birden degissin :)

Canım şimdi ben doğallıktan yana bir insanım. E bu saçta doğal bence kaşlarınında bir kusuru yok çok doğal.
Ama illa yaptırcam dersen boyat ondan sonra yakınlarının fikrini al derim.
Ve bu kaşlar moda zaten:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…